Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Az igaz, hogy az igazán szépnek tartott nőkhöz nem mertek odamenni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy aki nektek 10/10-es, modell kategória, azt nem meritek leszólítani, csak az átlagosakat, mert annál esetleg lehet is esélyetek, és annak esetleg nincs párja?
Meg pl. gondolja, hogy erre úgy sincs jelentkező, én meg kiéhezett és elkeseredett vagyok, jó lesz nekem ez is, úgy sincs sok pasi körülötte, könnyen megadja majd mgát pár bók után.
Én nő vagyok, és ezt hallottam, és elég kiábrándító, hogy, akkor igazából nem is annyira tetszem annak, aki oda mer jönni. Ha meg tényleg nagyon tetszem neki, akkor azért mer odajönni, mert nagy az egója, és képes erre.
Főként 40 alatti korosztálytól kérdezem.
2015. jún. 6. 11:58
21/21 anonim válasza:
Igen. Egy igazán jó nő bizonyos sugarú környezetében mindig van egy kopasz kigyúrt bmw. Én tanultam, dolgozom, mellette is tanulok, nincs igazán időm lejárni boxolni, szétgyúrni magam, persze azért nem hanyagolom el a testmozgást. Ha lenne mondjuk 15 éve ketrecharcos múltam, akkor lehet, hogy kisebb rizikó lenne egy jó nő megkörnyékezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!