Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Az igaz, hogy az igazán szépnek tartott nőkhöz nem mertek odamenni?
Úgy értem, hogy aki nektek 10/10-es, modell kategória, azt nem meritek leszólítani, csak az átlagosakat, mert annál esetleg lehet is esélyetek, és annak esetleg nincs párja?
Meg pl. gondolja, hogy erre úgy sincs jelentkező, én meg kiéhezett és elkeseredett vagyok, jó lesz nekem ez is, úgy sincs sok pasi körülötte, könnyen megadja majd mgát pár bók után.
Én nő vagyok, és ezt hallottam, és elég kiábrándító, hogy, akkor igazából nem is annyira tetszem annak, aki oda mer jönni. Ha meg tényleg nagyon tetszem neki, akkor azért mer odajönni, mert nagy az egója, és képes erre.
Főként 40 alatti korosztálytól kérdezem.
A kérdést olvasva én is rávágnám, hogy "dehogy igaz", viszont elképzelhető, hogy tényleg nem megyek oda, mert tudat alatt azt gondolom, hogy "úgyis van hapsija", pláne akkor, ha indirekt jelek vannak: pl. egy hapsi társaságában van; ha egyedül van, akkor sokat buzgerálja a telefonját (biztos a hapsijával csetel); gyűrű bármelyik gyűrűsujjon stb.
Ezzel szemben egy "sima" szép lánnyal meg úgy vagyok, hogy majd menet közben meglátjuk, mi lesz...
Amúgy szubjektív tapasztalatom szerint, a 10/8-es és afeletti csajok 99,999999%-a foglalt, ha pedig éppen szakít, akkor max. pár hét és talál másik kant.
Viszont az is megfigyelhető, hogy a lányok/nők máshogy értelmezik a szépséget. Például nálam (és még sok férfinál) a szolibarna bőr (értelemszerűen télen értelmezhető), nagy műköröm, nagy műszempilla, feltűnő műcsöcs, tetőtől talpig neon ruha, köldökig kivágott ruha, öv szélességű miniszoknya, vastag vakolat már külön-külön is kizáró tényezők, mert HP benyomását keltik. Mondjuk, a sok prolinak meg éppen ez kell, vagyis lehet, hogy a plázacicák nem panaszkodnak, hogy nem tolonganak náluk. Mindenesetre elvi szinten érdemes ezt a "csak a nő hiszi magát bombázónak" eshetőséget is megemlíteni.
27F
Az is lehet, hogy szimplán csak kedves vagy és egyszerű, nem egy flegma pics**a, vidám nem nyávogó és nem állandóan a telefonját b**asztató. És nem ítélsz elsőre, nem vagy lenéző sem flegma.
----> ez látszik egy emberen, és ha nem ilyen akkor nagyobb eséllyel mennek oda hozzá az emberek.
Ettől még lehetsz te is nagyon szép.
Bár te azt hiszed, valójában nem igazán van logikai összefüggés abban, amit kérdezel, de sebaj.
Ami a lényeget illeti, igen, nyilván mindenki szeretne egy 10/10-es csajt döngetni. Te is szívesebben feküdnél alá Hugh Jackmannek vagy valami más hasonló szépfiúnak, mint a szomszéd Ferinek. Ez akkor is így van, ha esetleg hazudsz magadnak ebben a kérdésben.
De minekután ezer férfiból meg nőből max. egy tekinthető maximálisan és makulátlanul vonzónak, mégis úgy mennek a dolgok ezen a Föld nevű bolygón, hogy az emberek 99,9%-a nem egy maximálisan és makulátlanul vonzó nő/csávó mellett éli végül az életét.
Mindenki eldöntheti magának, hogy ez azt jelenti-e, hogy mindenki csak ráfanyalodik a kevésbé vonzó partnerre - szerintem ugyan nem, de lehet érvelni az ellenkezője mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!