Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több 30-as pasinak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több 30-as pasinak nem volt soha dolga nővel, ennek mi lehet az oka, mert a nőknél ilyen szinte nincs is?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz irányba tart a társadalom. Később a nagyon ráfáznak, majd a nők.

2015. máj. 28. 10:41
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/204 anonim ***** válasza:
64%
Komolyan nem tudom ezeket elhinni. Ha valaki tényleg torzszülött, fogyatékos vagy deformált, azzal (sokszor kényszeredetten ugyan, de mégis) kedvesek szoktak lenni az emberek.
2015. jún. 17. 13:13
 132/204 anonim ***** válasza:
29%
131-es. Én aztán megadom a tiszteletet próbálok nagyon kedves lenni de hogy velem szembe kedvesek legyenek? Na olyannal még nem találkoztam. Kényszeredetten igen, de akkor látom, hogy minél, gyorsabban meg akarja szakítani velem a beszélgetést az a nő akivel beszélgetni szerettem volna.
2015. jún. 17. 14:42
 133/204 anonim ***** válasza:
57%

128-as.

"Hogyan próbálkoztok? Kb. hány alkalommal hetente? Mi jár közben a fejetekben? Min változtattok, ha látjátok, hogy nem vezet eredményre az adott dolog? Mit tesztek nap mint nap a külsőtökért? Sosem láttok nálatok csúnyább srácokat barátnővel pl. az utcán?"

Hogyan próbálkozunk? Rendesen. Bunkónak nem akarok látszani. Spontán, kedvesen vagy viccesen. Naponta átlagosan egy hölgyet biztos, hogy leszólítok. Fogalmam sincs mit az ami nem jó abban amit én mondok. Hiszen bókolok, felteszek kérdést, hogy ha lehet válaszoljon szeretném elérni, hogy randira hívjam. Mit teszek nap mint nap a külsőmért? Hát ez egy férfinál elég behatárolt. Volt hogy öltönybe jártam, aztán lezseren torna cipő farmer nadrág, vagy keményebben, motoros dzseki, western csizma. Voltam hosszú hajú voltam nagyon befésült hajú, de jártam kopaszon is. Már mindent kipróbáltam. Mondtam a fodrász lánynak akinek állandóan udvaroltam, de hát sajnos mást választott, hogy olyanra vágja ami nagyon megy az arcomhoz és biztos sikerem van a lányoknál. Kényszeredetten kinevetett és azt mondta: de hát csak hozott anyagból tud dolgozni. Én nem próbálok megváltoztatni mindent? Min kéne még változtatnom?

Egyszer tényleg láttam egy fiút egy nagyon gyönyörű nővel. A lány olyan 175 magas szőke vagy 110-es mellbőséggel nagyon szép popsival szóval tényleg gyönyörű. A fiú alacsonyabb nála vékony annyira hogy a gatyát is csak a szél fújta rá. Olyan elálló fogai voltak, hogy Freddie Mercury is megirigyelte volna fiatal korában. A fülei meg olyan elállóak, hogy én azt hittem talán nagyobb szélnél be is segít neki a menésben. Gondoltam követem őket. Elvitte a lányt hamburgerezni, meg nézelődtek a plázában. Én már ugy voltam hogy otthagyom őket mert mit nézegessem, hogy egy ilyen pasit simogat egy lány és ez meg ilyen pofával még finnyáskodik is hozzá. Aztán felmentek a pláza parkolójába és beültek egy E osztályú teljesen új Mercédeszbe. Most már leesett. Egy nagyon ronda férfi mellett nem láttam szép nőt csak ilyet ahol a valamit valamiért számít. Majd ha lesz egy Mercedes-AMG E 63-ra 24 millióm akkor biztos lesz nagyon szép barátnőm. De hogy nekem lesz 24 millióm az olyan lenne mintha nyernék a lottón egy 5 találatost. Soha nem lesz olyan. Talán arra van esélyem hogy valami nagyon ronda nő mégis elfogad. De ezeknek a nagyon ronda nőknek is a szépfiúk jönnek be. Nem számít nekik hogy ezek a szépfiúk kikosarazzák őket. Ezt is tudom mert nagyon sokszor nagyon ronda lánynak is udvaroltam. Annyiban volt jó hogy jó nagy mellei voltak. De a többi része nem valami szép. Hatalmas fenék, 20 dioptriás szemüveg, elálló fogak és borzalmasan büdös volt annyira meg volt izzadva. De hát a kín nagy úr. De még az

ilyen lányok legtöbbje is azt mondta, hogy azért jó lenne ha valami kocsim lenne, meg lenne állandó lakásom mert nála ez az alap. Azt nem érdekelte nálam mi az alap. 128-as én már nagyon sok mindent megpróbáltam. Úgy gondolod, hogy 30 évesen szüzen nem azon gondolkodom minden másodpercben mit tegyek hogy legyen kapcsolatom?

2015. jún. 17. 15:18
 134/204 anonim ***** válasza:
32%
előző, sorstársam, mélyen együtt érzek veled. de ezzel egyikünk sem jut előrébb
2015. jún. 17. 16:39
 135/204 anonim ***** válasza:
31%
134-es. Hát nem jutunk előbbre az biztos. Amikor meg itt ossza az észt egy pár nő és ráírok akkor nem ír vissza vagy vagy hadovázik. Találkozni nem akar!!!
2015. jún. 17. 16:53
 136/204 anonim ***** válasza:
24%
félénkek,kishitűek,gátlásosak, nem tisztelik saját magukat és első kudarcra fülüket farkúat behúzva elmenekülnek! nincs visszautasítás csak lehetőség a fejlődésre...el kell menni plázába/utcára/fesztiválra és random 15 csajhoz odamenni próbálkozni....ha ehhez nincs bátorság nem lesz fejlődés sem!
2015. jún. 18. 15:19
 137/204 anonim ***** válasza:
75%
136-os Én odamegyek százhoz is. Legyél ott mellettem. De borítékolom hány elutasítás lesz. Én benne vagyok és Te?
2015. jún. 18. 15:24
 138/204 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a feleségem nem örülne az ötletnek :-) Viszont saját bőrőmön tapasztaltam amikor haverokkal hónapokig ezzel szórakoztunk, hogy elmentünk a plázába és X lány telefonszámát kellett megszerezni..vagy éjszakai szórakozóhelyen nyomultunk...néha bebuktuk..néha egy éjszakás lett belőle...de a visszautasítást sose kudarcnak fogtuk fel hanem bulinak :-) Javaslom próbáld ki...és ne feledd nincs visszautasítás csak lehetőség a fejlődésre és tapasztalatszerzésre...tanulsz a hibából és a köv csajnál ügyesebb leszel és így tovább!
2015. jún. 18. 15:28
 139/204 anonim ***** válasza:
25%
138-as Túl becsülsz engem. Szerintem ha meglátnál azt mondanád inkább ne menj oda. Ezzel a fejjel. De nekem mindegy én benne lennék. Mondjuk úgy tíz elutasítás után azért arra a napra feladom.
2015. jún. 18. 16:09
 140/204 anonim ***** válasza:
5%

" Majd ha lesz egy Mercedes-AMG E 63-ra 24 millióm akkor biztos lesz nagyon szép barátnőm."

Nem lesz. A használt E63-ra nem buknak.... :D

2015. júl. 12. 16:23
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!