Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több 30-as pasinak nem volt soha dolga nővel, ennek mi lehet az oka, mert a nőknél ilyen szinte nincs is?
Szeretnek kerni azoktol a noktol egy fotot, illetve a /pasijukrol/ akik itt osztjak az eszt, es lesajnaljak a ferfiakat,csak azert, mert szamos kudarcuk volt.
Koszonom.
akármit is hablatyolnak a nők, mindig a külsőn múlik a dolog. totális bizonyíték erre: MEG SEM AKARNAK ISMERNI. élből lepattintanak. ilyen esetben hogy/hol számít a külső?
tudjátok, én mit szeretnék? komolyan. azt, hogy a nők szakítsanak velem, kidobjanak. miért? mert akkor legalább összejöhettem velük. járhattam/együtt lehettem velük.
inkább esnék le a 6. lépcsőfokról (mert az azt jelenti, h ott voltam), minthogy az elsőre sem tudok fellépni (mert a külsőm - mi más miatt - nem kellek a nőknek)
ezeket a női dumákat kajakra unom már:
1 - szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lesz
2 - rossz helyen keresgélsz
3 - nekem nem jössz be de másnak biztosan
4 - nincs veled semmi baj...
5 - ne add fel...
hogy-hogynem a végeredmény mindig ugynaz. és mindig ugyanazért. a külsőm miatt.
ha a nők otthagynának, kidobnának szakítanának velem, az csak a belősm miatt lenne, de h össze sem akarnak velem jönni, az csak a külsőm miatt lehet, mivel meg sem akarnak ismerni, még a beszélgetésre sem adnak esélyt.
ezek után 1 nő se merészeljen a belsővel jönni. sorstársaim is jól tudják ezt.
128: Általában indirekt formában nem tolakodóan egy egyszerű kérdéssel indítva. A direkt közeledést is próbáltam már, ott nagyon durva visszautasításokat kapok. Nem, mintha amúgy nem. De már 1 sima kérdésre is (pl. buszmegállóban: elment már az xy busz? is úgy érzik, megtisztelő, hogy egy egyszavas választ odaböknek). Volt olyan, hogy a lány lesétált csak azért egy megállót, hogy nehogy velem egy térben legyen!
A fejemben mindig arra gondolok, hogy most megpróbálok megismerni egy lányt. Akkor még nem gondolok sem kapcsolatra, sem szexre, csak simán ismerkedni akarok.
Már mindenen változtattam, amin lehetett. Kivéve, hogy bizonyos helyekre nem megyek, pl. buliba.
Igyekszek mindig ápolt lenni, naponta sportolok, egészségesen eszem, aminek meg lett a következménye, hogy eléggé lefogytam. De ez semmit sem ér amúgy.
Én még egyedül sem láttam olyan ocsmány embert az utcán, aki egyáltalán mérhető lenne hozzám. Akit párban látok, azok mind sokkal-sokkal-sokkal jobban néznek ki nálam.
" Volt olyan, hogy a lány lesétált csak azért egy megállót, hogy nehogy velem egy térben legyen! "
nekem olyan volt, hogy munkaügyben kénytelen volt tőlem kérdezni valamit 1 csaj (mert más épp' nem volt ott) és a fejét is elfordította, csakhogy ne kelljen rám néznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!