Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több 30-as pasinak nem volt soha dolga nővel, ennek mi lehet az oka, mert a nőknél ilyen szinte nincs is?
Engem senki nem fog megvádolni azzal, hogy hazudok.
Nyilván én ismerem magam jobban. Hálaistennek hozzád hasonló szerzetekkel élőben nem találkozom.
Hogy ha neked kényelmes, hogy másokat hibáztass a saját szerencsétlenségedért, tedd csak nyugodtan.
Eláruljak valamit? Ha most azt írnád, hogy milliomos vagy, és küldenél képet, hogy extra jóképű vagy, tudod, mit csinálnék... igen, a kis hülye fejedben meg az amcsi filmekben nyilván lecsúszna a bugyim... a valóságban magasról leszarnám. Mert rohadt ember vagy, és ez számít igazán.
Ugyanmar, nem hibaztatok en senkit, leirtam, hogy mi a tenyallas. Voltam mar abban a helyzetben hogy egy nonel en voltam a legjobb parti, hogy le lettem cserelve egy 'jobb' mondellre. Ez senkinek nem a hibaja, ez egy ilyen 'jatek' Sik hulye kellene legyek, ha nem vontam volna le a megfelelo kovetkezteteseket a tapasztalataimbol.
Jo, nem hazudtal, csak nem bontottad ki az igazsag minden szeletet, amikor az elejen azt allitottad, nem is szamit az egzisztencia, kesobb meg azt, megiscsak szamit.
Ez egesz egyszeruen nem vita targya.
Amugy meg itt nyekereg neked/tek ket hszel fentebb az atlag jani, aztan ra se bagoztok, annak ellenere, hogy mennyire igy meg ugy belso tulajdonsagok. Mit kap valaszul? Tulsagosan kaparsz:-) :-) Bas.od mit kelle csinalnia? Jatsza el, hogy nem is gondolja komolyan az ismerkedest? Aztan utana meg h megis? Megmondom miert van leszarva, azert mert elarulta, nem volt meg csaja, innen fogva szamotokra csak ultragaz lehet, ezert eselyt sem adtok neki, hogy barmilyen belso tulajdonsaggal villogjon.
Azten en vagyok szaremberezve:-) :-) hihetetlen
98-as.
Amit írtál jó nagy butaság.Nem bántásból írom,de tényleg.
Méghozzá ez:
"Igen, számít a külső. Mindenkinek. De mindenkinek más tetszik. "
Odáig stimmel,hogy mindenkinek számít valamennyire a külső,csak az a nem mindegy hogy mennyire és itt van a kutya elásva valójában.
Az pedig a legnagyobb baromság,hogy mindenkinek más tetszik... Ez nem igaz. Ha odaállítasz egy jóképű,izmos gyereket akkor egyből a nők ömlengeni fognak rá.
Ha egy átlagos srácot odateszel eléjük mit mondanak?Na,ez kinek kell/ki ez a csúfság.
Szóval ha egy jóképű gyereket odaállítasz,10ből 8 nőnek fog tetszeni.
Ha egy átlagos srácot odaállítasz,10ből jó ha 1-nek fog tetszeni,de ez sem biztos egyáltalán.
És akkor még nem beszéltünk a többi tényezőről,amik mind még kritériumok a nőknek.Ott már nyilván vannak különbségek az elvárásokban,de hogy odáig eljuss is,ahhoz nagyon jóképűnek kell lenned,és ez a probléma.
"Többen írták, hogy több férfi van, mint nő. Ez nem igaz"
Ez tényleg nem igaz. Ezt a feministákk szokták hangoztatni, hogy igazolják vele a többség (ugye gonosz hapsik) elnyomását. Közben Magyarországon meg épp a nők vannak többen. Szoktam is ezen röhögni, mert még arra sem veszik a magyar feministák a fáradságot, hogy megnézzék a magyar statisztikákat, hanem egy az egyben adaptálják a 40 évvel ezelőtti nyugati okosságot (ami akkor, és ott nem volt hülyeség). Valaki szolhatna már nekik, hogy még szavazni is elmehetnek, ha arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!