Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több 30-as pasinak nem volt soha dolga nővel, ennek mi lehet az oka, mert a nőknél ilyen szinte nincs is?
Most tettem fel egy kérdést, ahol kiderült, hogy NEM számít nőnek az, aki nem tud főzni.
Tehát már is van a férfiak részéről 1 kritérium.
Később is meg lehet találni társat az életben
nem mindenki találja meg huszon évesen
általában a 20on évesek csak szórakoznak az érzésekel
valóban nem is komolyak,néhány kivétel mindig van,tisztelet azoknak!
A mai világban sokan csak cserélgetik a párukat,igen gyorsan!
Sokan a külsőre mennek amikor a belső az sokkal fontosabb!
A társ keresés a férfiaknak könnyebb!
Minden jót sok sikert kívánok!
Azt nem fogja fel sok férfi itt, hogy annyira ronda ember nincs, aki elől bárki futna. Viszont a VISELKEDÉSSEL nagyon ki lehet vívni az ellenszenvet.
Ha egy férfihez hozzászól akár egy öreg néni is, már zavarban van, mert nő, otthon meg írja a nőgyűlölő fanfiction-jeit, az egyszerűen sugárzik az emberből.
Voltam már szerelmes nálam csúnyább emberbe, egyszerűen vicces volt. De olyanba nem tudok beleszeretni, aki csak annyira tart, hogy szét kell tennem a lábam, és repülnek rám.
74-es, bár nem nekem szólt, de:
- írd össze, hogy mik a jó tulajdonságaid, mik a rosszak
- milyen nőt keresel, és mi lenne kizáró ok, hogy kapcsolatba kezdj valakivel
- legyél őszinte
Kend a hajadra.
Amugy meg nehany tenyezot nem vesztek figyelembe.
Persze, lehet a legcsunyabb csavonak is csaja, ha kozben vastag a penztarcaja.
Es lehet a legcsorobb sracnak is, ha kozben ultrajupasi.
Ezek a nok szajabol ugy hangzanak 'van kisugarzasuk'
A tulajdonsagok pedig nem szamitanak.
Sokkal tobb jolelku srac van egyedul, mint agressziv eroszakos suttyo.
Azt meg senki nem higgye, hogy mindenki, aki jóképű, az gonosz, aki meg csúnya, annak aranyszíve van.
78-as, ha ilyen nézeteket hangoztatsz, ne csodáld, hogy nincs nőd.
Szerinted hány férfi akarna velem komoly kapcsolatot, ha fennhangon mondogatnám, hogy semmire nem jók, csak fikázó fingógépek, akik egy rántottát sem tudnak megcsinálni, szőrös ronda disznók, akik kettőig sem tudnak számolni.
Na, vonzó? Rohadtul nem. Akkor sem utáltam a férfiakat, amikor majd 100 kilós voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!