Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több 30-as pasinak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több 30-as pasinak nem volt soha dolga nővel, ennek mi lehet az oka, mert a nőknél ilyen szinte nincs is?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz irányba tart a társadalom. Később a nagyon ráfáznak, majd a nők.

2015. máj. 28. 10:41
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/204 anonim ***** válasza:
74%

Akkor kezdj el magadon dolgozni és ne azt lesd, hogy másnak esetleg könnyebb az élete bizonyos területeken, mert persze, hogy megkeseredsz tőle. Az élet rövidtávon nem igazságos, valakinek többet kell melóznia ugyanazért az eredményért (de utána jobban meg is becsüli azt, illetve a személyisége is többet fejlődik közben), 30 évesen ezt már ideje megtanulni.

"Egyébként én is ezt látom, miközben sétálgatok, és figyelgetem őket, hogy javarészt színes ruhás "díszpintyekkel", "kefe-", vagy "áramjárta" hajúakkal, vagy pedig agyonedzett "vízilovakkal" csicseregnek."

Én meg látok vékony-kövér-csóró-gazdag-csúnya-jóképű-alacsony-magas-visszahúzódó-nagyhangú srácokat is kézenfogva barátnővel. Most akkor melyikünknek szelektív a megfigyelőképessége?

2015. jún. 4. 10:40
 112/204 anonim ***** válasza:
34%
111-es igazad van? Én sem értem.Az hogy mi alapján választ egy nő érthetetlen. Én nem iszom nem dohányzom. 188cm 95kiló vagyok. Semmilyen rossz szokásom nincsen. Nem vagyok agresszív vagy teljesen visszahúzódó. Vágyakozva és szeretettel fordulok egy nőhöz. De hát semmim sincs. Van egy ruhám amit magamnak mosok. Munkásszálláson lakom. Gyakorlatilag hajléktalan vagyok. Lakcímem nincs. Se kocsim se bármim ami értékkel bír. Hova is tenném? Dolgozom mert amit megeszem annyit tudok keresni. Többet nem. Szerinted egy rendes, kedves, családi háttérrel rendelkező lánynak kellenék? Ugye hogy nem. Csak valami alkoholista lezüllött macának. Én csak egy rendes lányt szeretnék de erre nekem az esélyem szinte nulla.
2015. jún. 4. 11:18
 113/204 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó! Miért nem keresel olyan munkát, ahol nem csak annyit keresel, hogy éhen ne halj? Nem kell agysebésznek állnod..nyilván nincs meg a végzettséged hozzá...de egy gyári melós is keres adott esetben 180 nettót. Annyiból meg már mehetsz albérletbe és normálisabb életkörülményeket biztosíthatsz magadnak..ami imponálóbb egy nőnek, mint egy munkásszállós fószer. Nem arról van szó, hogy egy pasinak feltétlenül havi millás fizetésnek, bmw-nek és francsetudja mivel kellene rendelkeznie, de az, hogy hol és mit dolgozik...mennyire ambiciózus, nagyon sokat számít! Egy nőnek alap, hogy biztonságban érezze magát! Anyagilag is egy férfi mellett! hogy szülhetne így neked egy nő gyereket?? Sehogy! És egy valamire való nő, nem kufircpajtit keres...hanem hosszútávú komoly partnert. Akivel akár az egész életére berendezkedhet, gyereket szülhet stb. De így melléd ugyan ki menne? Hiába vagy jóképű...hiába dolgozol...ha csak arra elég a pénzed, hogy éhen ne halj.. Érted? Egyszerűen a minimumot sem hozod...nem bántásként írom. Tegyél többet magadért, a jövődért! Még most!! Tanulj, képezd magad, keress normális melót, albérletet...ha több pénzed van, több helyen tudsz szórakozni, ismerkedni is stb.
2015. jún. 4. 13:17
 114/204 anonim ***** válasza:
63%
113-as értem. Még igazat is adok neked. Mindjuk ez a jó fizetés nőknél nem követelmény. Szeretném megkérdezni. Mert nagyon sokat keresgélek munkahekyet. De általában minimál bért vagy 100 ezer forint nettót fizetnek. Abból nem lehet albérletet fizetni meg enni. Segíts abban. Hol lehet egy gyári munkásnak 180 ezer nettót ketesni? Tényleg nem feketén és heti 40 órában? Hát én ilyet még soha nem láttam.
2015. jún. 4. 14:50
 115/204 anonim ***** válasza:
31%
Én is keresek ilyen állás de nem találok. Ez is olyan hogy csak keres mert majd betoppan az igazi. Aztán soha nem toppan be.
2015. jún. 5. 15:23
 116/204 anonim ***** válasza:
60%
Én tisztán akarok meghalni,szűzen..
2015. jún. 5. 16:06
 117/204 anonim ***** válasza:
26%
Én nem akarok szüzen meghalni. Csak lehessek nővel. Csak egyszer is érezni amikor akar egy nő és engem akar kielégíteni. De hát ez miért ilyen nehéz másnak annyira könnyű. 20 évesen azt mondták ha nagyon hajt az ember és mindent megpróbál akkor összefog az jönni. 30 évesen sem jött össze. Nen akarok szűz lenni. Biztos hogy jobb szeretkezni.
2015. jún. 5. 19:00
 118/204 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó,írj nekem.
2015. jún. 5. 21:51
 119/204 anonim ***** válasza:
32%
Aztán számolj be az élményekről. Ha egy 100 kilós pasi az előző, akkor is.:-)
2015. jún. 5. 21:52
 120/204 anonim ***** válasza:
76%
"Egyre több 30-as pasinak nem volt soha dolga nővel" Mert önsajnálatba merülnek és nem akarnak fejlődni semerre csak szajkózzák a közhelyeket pl külső, pénz és társai! A fejlődést agyban kellene elkezdeni...de amikor valaki egy szórakozóhelyen vagy plázában vagy akárhol arra sem képes, hogy bekockáztasson és odamenjen bármilyen lányhoz kezdeményezni felvállalva férfiasságát és vállalva a visszautasítást addig nem lesz semmi csak a rinyálás meg a gyakori kérdések! Ki kellene húzni a fejüket a se...ből és elkezdeni élni! Nem hiába tartja a mondás, hogy egy téves eszme az egész életed tönkre teheti...öregkorban meg már game over! Én sem vagyok egy szép gyerek..utasítottak már vissza...de nem a kudarcra kell figyelni hanem a sikerre...és ettől független mindig voltak barátnőim! A kishitűséggel csak egy emberrel szúrnak ki mégpedig saját magukkal!
2015. jún. 16. 20:04
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!