Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több 30-as pasinak nem volt soha dolga nővel, ennek mi lehet az oka, mert a nőknél ilyen szinte nincs is?
S akkor mi van? Amiért soha nem volt barátnőnk és szeretnénk És nem mindig sikerül vagy sokszor egyáltalán akkor akkor a nagy instant karmával rendelkező túlönbizalmas nők és férfiak, azt hiszitek hogy mi vagyunk az abszolút társadalmi szemét? mert mi lennénk a zombik a kivettek? Mert talán tudunk gondolkozni de értelmesebbek vagyunk? már aki az is?
Sokan mondják nekem is túl sokat gondolkozol és akkor mi van? mert tudok gondolkozni s ki tudok kerülni akadályokat és meg tudok gondolni valamit az gond? Az hiba?
De soha nem volt egy csaj se óóó igen aki látta egyik ilyen pasi szerencsétlenkedését és hogy odamenjen s segítsen neki s kijavítsa , vagy hány volt tisztelt nők és férfiak hogy a másik szerencsétlenkedését látva senki sem sietett hozzá, és elmondja hogy ne te ezt nem így kell. Azt el tudjátok e mondani valaki is hogy ne a másikon segítettem mert looser a csajoknál.
Egyese írta le ide! na akkor tegyetek ti is valamit hogy ne legyen ez. Ha a másik szerencsétlenkedik végignéztétek s le is röhögtétek. De el nem gondoltátok hogy az neki hogy esik. S aki éveket fektetett bele hogy már egy csajt meg tudjon szolitani s elbukta s kiröhögték az hogy esik Annak? És nektek?
Tisztelt kérdést feltevő, te mit tudnál tenni, javasolni hogy ne ez történjen? Na?
"S akkor mi van? Amiért soha nem volt barátnőnk és szeretnénk És nem mindig sikerül vagy sokszor egyáltalán akkor akkor a nagy instant karmával rendelkező túlönbizalmas nők és férfiak, azt hiszitek hogy mi vagyunk az abszolút társadalmi szemét? mert mi lennénk a zombik a kivettek? Mert talán tudunk gondolkozni de értelmesebbek vagyunk? már aki az is?
Sokan mondják nekem is túl sokat gondolkozol és akkor mi van? mert tudok gondolkozni s ki tudok kerülni akadályokat és meg tudok gondolni valamit az gond? Az hiba?
De soha nem volt egy csaj se óóó igen aki látta egyik ilyen pasi szerencsétlenkedését és hogy odamenjen s segítsen neki s kijavítsa , vagy hány volt tisztelt nők és férfiak hogy a másik szerencsétlenkedését látva senki sem sietett hozzá, és elmondja hogy ne te ezt nem így kell. Azt el tudjátok e mondani valaki is hogy ne a másikon segítettem mert looser a csajoknál.
Egyese írta le ide! na akkor tegyetek ti is valamit hogy ne legyen ez. Ha a másik szerencsétlenkedik végignéztétek s le is röhögtétek. De el nem gondoltátok hogy az neki hogy esik. S aki éveket fektetett bele hogy már egy csajt meg tudjon szolitani s elbukta s kiröhögték az hogy esik Annak? És nektek?
Tisztelt kérdést feltevő, te mit tudnál tenni, javasolni hogy ne ez történjen? Na?"
Egyetértek!!
Az a srác, akinek 27 évesen még semmilyen kapcsolata nem volt nővel, az kicsit elgondolkodhatna.. és egy nő ugyanígy, fordítva. Azért ha én volnék így, elgondolkodnék, hogy valamit nagyon rosszul csinálhatok, ha a 27 évem alatt egyszersem jött össze semmi. De általában az ilyen emberek(nők ffiak vegyesen) azt hajtogatják, h a másik a hülye... és nem ők. De ez ugyanígy igaz az olyan nőre is, akit csak megd..nak a pasik aztán otthagyják.. mert mindig ugyanazt a lépéssorozatot követik mindengyik pasinál és csodálkoznak, ha a pasinak csak ennyire kellenek. És nyilván nem azt látja, h hú, basszus, ez nem jó taktika, változtatnom kéne valamin, hanem azt, h a pasi a szemét, h kihasználja.
Az ilyen pasiknál az a baj, hogy túl tenéyrbemászóak, elsőre indokolatlanul próbálnak beférközni a másik intimzónájába, ami egy ellenérzést vált ki és inkább megijeszti az embert, mint érdeklődést váltana ki.
Vagy pedig a másik, hogy sok pasi tényleg az ilyen "csúcskategóriás" csajokhoz megy oda, "vagy bejön vagy nem alapon", akinek kb alapvető igénye, hogy minden nap a Starbucksban kezdje a napot egy "fincsi kávéval", hogy erőt kapjon a további shoppingoláshoz.
Összegezve: Aki ennyi idősen nem jutott még nőhöz/pasihoz, ne a másikban, hanem önmagában keresse a hibát, h mi az amit elront v túl sok v túl kevés amit ad magából első körben.
Csajozni meg lehet tanulni nagyon egyszerűen,pl lány barátnőkkel (haverinákkal), pasizni meg lehet könnyen tanulni barátokkal (haverokkal).. pl tanácsot kérsz tőlük.
De nyilván ha valaki évek óta ugyanazt a szisztémát követi és nem jut vele előrébb, ott biztos, h nem a másikban van a hiba, hanem a személy hozzáállásában.
Ezt én nem állítom így ebben a formában, hogy saját magában keresse az ember a hibát. Részben igen, de ez sok esetben szerencse kérdése. Mivel ugye, a kinézet fogja meg az embereket elsőre, vannak olyan emberek, akiknek jobb kifejezés híján, nincsen előnyös kinézetük. De ezt már leírták nagyon sokan, nagyon sokszor.
Ha tehát valakinek van is bátorsága kezdeményezni, ha nem tetszik a kiszemeltnek a kinézete, akkor mondhat bármit, és viselkedhet bárhogyan, el fogják utasítani. Az elutasításokból meg sokaknak hamar elegük lesz, mert érzékenyen érinti őket. Én is ilyen alkatú vagyok.
Azt meg egyszerűen nem értem, hogy miért ne olyanokhoz menjen valaki oda, aki tetszik? Mindenkinek más a "csúcskategória", de logikus, hogy olyannál próbálkozik az ember, akinek a kinézete megfogja.
Aztán, vannak olyanok is, mint például én, akik nem mernek kezdeményezni. Az évek meg elszállnak.
Sokaknak egyszerűen nincsen ideje ilyen dolgokra, annyira leköti őket a munka, és az idő ugye, csak megy.
A legnagyobb gond az, hogy nincs is hol ismerkedni. Nincsenek olyan helyek, ami mindenkinek jó lenne, ahová mindenki szívesen megy. Ahhoz meg igen nagy szerencse kell, hogy valaki az utcán, közlekedési eszközön vagy boltokban sikeresen ismerkedjen, ha egyáltalán elég bátor hozzá.
175-ös vagyok.
Szerintem meg mindenki meg tudja találni a párját egy idő után, csak kérdés, hogy h fogja fel.
Igen, a kinézet, vannak olyan pasik/nők, akik nem kimondottan néznek ki jól. De utolsó, igen, nyilván bárkihez odamehet egy ilyen csúnyább pasi/nő, de akkor meg ne csodálkozzon azon, ha az egész fiatalsága úgy megy el, h senkije nem volt, mert akkor a leírtak alapjánő hiába nem egy adonisz, van benne is egy elvárás, hogy h nézzen ki a párja. És ha ő mint csúnya srác vagy csaj nem megy oda az ugyanolyan nem túl előnyös külsejü "másikhoz", akkor mégis miért furcsálja, hogy pl egy átlagos csaj v egy kicsit szebb arcu, kifejezetten jó alaku lány nem foglalkozik vele?
Ha vki annyira csajozni akar v pasizni, egy idő után nem a külsőt fogja nézni, hanem odamegy ahhoz a csajhoz is, aki egyáltalán nem a zsánere, nem öltözik egyáltalán jól, akár szódásszifon szemüvege van, vagy alapbóél nem szép kifejezetten és próbálkozik. Olyan nincs, h ne sikerüljön ennyire semmi. Meg amúgy a szépség elég relatív, lehet, h sok nő meg volt őrülve Woody Allenért, nekem sosem jött be. Vagy a Cool-túra c filmben volt egy ilyen nagy vékony srác, sztem ő alapból nem az a típus aki a csajok kedvence lenne, de mégis sikerült felkapaszkodnia egy ilyen szintre, h észrevegyék, filmbe tegyék, eladják és ezáltal talán valaki beleszeressen. Én erre mondom azt, h valószinüleg azért, mert volt benne még valami, ami a rendezőket megfogta a stílusában, személyében.
A mai világban ismerkedni bárhol lehet és 1000 lehetőség adott rá. A nettől elkezdve egy házublin át, kolesz, edzőterem, klubest (pl anime, v vmilyen rajongói klub - zene, film, stb.. ) csak meg kell szervezni v keresni kell egy ilyet. Én pl sok haveromat így ismertem meg egy együttes általi klubban, ahova feliratkoztam. Volt akivel több volt, volt akivel csak haveri szinten maradtunk.
Emögött az állandó kesergés mögött sztem az esetek többségében csak annyi van, hogy az illető rossz emberekbe botlott zsinorban, mert van egy felépített elképzelése, hogy milyen társat szeretne. (legalábbis engem akkor értek a legnagyobb pofonok, mikor nagyon ragaszkodtam egy bizonyos ideálhoz- ami nem az volt amit a legtöbb fiú gondol elsőre itt-.. aztán nagyon nehezen, de "elengedtem"" ezta felfogást és elkezdtem olyan embereket bevonzani, akikre korábban oda sem figyeltem volna. (én kifejezetten kerestem az elvont, hosszúhaju, tipikus művészlelkü srácokat.. akik közül sok anyukámék szerint inkább egy csöveshez hasonlított)
Szóval, ez sem utolsó pl.
Dehát, mindenki gondolja végig, h egy életen át siránkozni és vágyakozni akar, vagy pedig megpróbálja kicsit megreformálni a hozzáállását és észrevesz maga körül olyanokat is, akiket korábban nem. Talán előrébb jut valamivel.
A kutyának sem kellenek a magyar férfiak
hát kedveseim , aki nem szép az pl én vagyok , és nem is mennek úgy a dolgaim hogy jó party volnék , és tudjátok mit a csajozáshoz ez nem is kell ... egy rendes kapcsolathoz persze igen , de ideig óráig legalább mindenkinek jár néhány jó pillanat aki tesz is érte .
egy nőnek szinte minden mozdulata flört , a férfi dolga reagálni erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!