Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több 30-as pasinak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több 30-as pasinak nem volt soha dolga nővel, ennek mi lehet az oka, mert a nőknél ilyen szinte nincs is?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz irányba tart a társadalom. Később a nagyon ráfáznak, majd a nők.

2015. máj. 28. 10:41
 191/204 anonim ***** válasza:
78%
A félénk, visszahúzódó természet önmagában is bőven elegendő ehhez az állapothoz.
2015. aug. 23. 22:42
 192/204 anonim ***** válasza:
71%

Ezeknek a férfiaknak (vagy inkább fiúknak) fel kéne végre nőniük érzelmileg és elkezdeni felelősséget vállalni a saját életükért.

Igen, léteznek bunkó, lelki sérült, számító nők, de velük meg nem kell foglalkozni. A férfiak többsége még mindig tud magának találni normális, számára megfelelő barátnőt, úgyhogy a hiba nem a külvilágban van.

2015. aug. 24. 11:28
 193/204 anonim ***** válasza:
24%

"Az elmúlt 3 évben vakrandikra, illetve kulcs-zár randikra jártam, ahol szimpatikusnak, vonzó férfinak találtak 71-ből 56 esetben. Viszont az érdeklődés a munkámról, fizetésemről, illetve a még a szüleimmel élek beszélgetés után közel nullára eset vissza. Hát igen a fránya kisugárzásommal van a baj, ezt én is megtanultam elfogadni és mosolyogni rajta :)"

Akik rákérdeznek a fizetésedre, azok a pénzre mennek, nem kell velük foglalkozni. Amúgy az én férjem is a az anyjával és a tesójával élt amikor megismerkedtünk, és munkája sem volt mert tanult, ahogy én is. Mégis összejöttünk. És én vagyok neki mindenben az első is egyébként.

Nem kell foglalkozni a r..bancokkal akiket csak a pénz érdekli, vagy az, hogy mindenképp tapasztalt légy. Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy nem feltétlenül jelent jó szexet az, ha a férfinak több nője volt. Ettől még nem lesz jó az ágyban:) Bár bevallom, korábban sem gondoltam azt, hogy egy pasinak sok nője kell, hogy legyen. A normális nőket inkább taszítja, ha egy férfi túl sok nőt próbált fel, mert azt mutatja, hogy nem tud megállapodni, mindig más kell neki: megbízhatatlan.

"2 hölgy volt, aki adott további lehetőséget a folytatásra. Az elsőt elismerem én szúrtam el, hibáztam, őszinte voltam vele, mikor a korábbi kapcsolataimról kérdezett."

Más férfi is talál akár szűzként is nőt, ez nem lehet kifogás. Akit a szüzesség zavar, az annyit is ér....(semmit) Nem kell vele foglalkozni.

Nekünk a netes társkereső jött be. A férjem csak 2 hete volt ott amikor megismertük egymást. Élete legjobb döntésének tartja, hogy regisztrált. (Ingyenes oldal)

2015. aug. 26. 12:44
 194/204 anonim ***** válasza:
71%
Kövezzetek meg, de én ilyen pasit nem ismerek. Nőt igen, számszerint 2db-ot. Ők viszont álomvilágnan élnek, nem sajnálom őket.
2015. szept. 7. 21:47
 195/204 anonim ***** válasza:
22%
Talán a nőknek kéne elgondolkodni és nem a férfiaknak.
2015. szept. 7. 22:06
 196/204 Mi közöd Tőle ***** válasza:
66%

#188-as 33éves pasit aki még saját bevallása szerint tapasztalatlan 71-ből 56 csaj találta vonzó férfinak, akikkel megismerkedett rapid/vakrandikon. A nők 80%-a vonzónak találja külsőre, "további esélyt" (gondolom 2. randit) mégis csak 2-vel élt meg. Ez már 5% alatt van.

Nyilván a srác kommunikációjával van hatalmas gond.

Ennyit arról, hogy mennyit számít a külső.

2015. szept. 7. 22:15
 197/204 anonim ***** válasza:
18%
25F vagyok. Volt már dolgom nővel nem is eggyel. A legtöbb esetben valóban a túlzott elvárások miatt nem megy a legtöbb férfinak a pártatalálás. Pl az én esetemben külsőre: Ne legyen elhízott. Belsőre: házias, kommunikatív mivel én elég csendes vagyok. Ennyi. Nők részéről pedig. Öltözködjön a férfi divatosan, elegánsan, beszéljen minimum Angolul folyékonyan. Legyen határozott, rendelkezzen megfelelő jövőképpel, magas legyen, viszonylag jóképű, humoros, vidám, remek apa, oldjon meg minden problémát, és persze nem utolsó sorban kiváló szerető. Minél több kritériumnak nem felelsz meg annál csúnyább nőknél van esélyed. Fordítva meg totál lazább a dolog. ( Direkt nem írtam bele a pénz dolgot nem akarok kötekedni )
2015. szept. 8. 16:28
 198/204 anonim ***** válasza:
82%
És ki tehet róla, hogy a férfiaknak egy része úgymond "igénytelenebb", azaz kevesebb az elvárásuk? :D Amiket felsoroltál, azoknak a nagy része szerintem alap dolog, férfiként én fordítva is elvárom ezeket egy nőben (a magasság nyilván nem befolyásolható; a folyékony angolt nem tudom, honnan vetted és minden problémát sem kell megoldani, de legalább törekedni rá, amikor szükséges; kiváló szeretőnek sem kell lennie egy nőnek, de legyen rá igénye, hogy fejleszti magát ilyen téren is).
2015. szept. 8. 19:00
 199/204 anonim ***** válasza:
17%
ha ez így működne előző
2015. szept. 15. 19:24
 200/204 anonim ***** válasza:
31%
amelyik nő a szüzességet elítéli annak legyen egy kis jó nemi betegsége, ha már a falu végigment rajta.... 31 évesen szűz vagyok, sokszor elutasítottak, idióták... Gyerekes nő nekem nem kéne plusz 25+ pluszos szűz nő se kéne (mert frigid). Úgyis csak a fizetős megoldás maradt...
2018. aug. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!