Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több 30-as pasinak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több 30-as pasinak nem volt soha dolga nővel, ennek mi lehet az oka, mert a nőknél ilyen szinte nincs is?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz irányba tart a társadalom. Később a nagyon ráfáznak, majd a nők.

2015. máj. 28. 10:41
 181/204 anonim ***** válasza:
86%
Problemamat ugysem oldja meg ha ide irok. 28 evesen nem leszek elörebb. Sajnalom hogy igy alakult. nincs kedven 5-70 evesen megdögleni lehet hogy nemsokara veget vetek neki....
2015. aug. 8. 08:03
 182/204 anonim ***** válasza:
81%
ne tedd ! a nők miatt meg főleg ne !
2015. aug. 8. 17:19
 183/204 anonim ***** válasza:
40%
Sajnos mint egyedűl álló nőtlen szűz férfiként e sok hozzászólás sem segített ahhoz mit tehetek rosszul. Összegezve nem vagyol félénk oda megyek nőkhőz. Ha kell százhoz is. De ez száz elutasítást jelent. Tudom ronda vagyok. Nincs semmim. És még ezért lenéz egy nő. Én nem nézek le egy lányt sem. Akkor miért nincs???
2015. aug. 12. 19:20
 184/204 anonim ***** válasza:
84%
talán sugárzik a tapasztalatlanság, a "bénázás" vagy valami másért (kisugárzás?) nem vagy vonzó nekik. legalábbis azoknál akiknél próbálkoztál.
2015. aug. 13. 09:10
 185/204 anonim ***** válasza:
73%
Aki ilyen korára még nem volt nővel/férfival, az vagy aszexuális, vagy nem próbálkozik (eléggé), vagy valamit rosszul csinál (nem bánik jól a nőkkel, rosszul közeledik feléjük stb)
2015. aug. 15. 17:26
 186/204 anonim ***** válasza:
34%

Vagy csak simán nem kell a nőknek, mert nekik ugye a legjobb JÁR..."nemkell az Ordas, Turbó-ment akarok!"

Az az oka, hogy egyre több pasinak jön meg az esze viszonylag hamar, és rájön hogy feleannyit nem ér az egész dolog, amennyit kínlódni kell vele. Próbálkozik, igyekszik, kapja sorban a lerázásokat meg az elutasításokat, nem csodálom hogy 30 éves korára úgy lesz a nőkkel mint a nyuszikaa medve fűnyírójával. Ehhez még hozzájön az állandóan hangoztatott baromságuk, hogy önbizalom meg kisugárzás és akkor dőlni fognak a nők... :D

2015. aug. 23. 13:09
 187/204 anonim ***** válasza:
41%
Én nekem szerintem nem magasak az igényeim és lány is vagyok mondjuk tény hogy másképp szocializálódtam mint a kortársaim. Különben a férfiak egy cseppet sem jobbak a nőknél. Ugyanaz a nőket megfogni nehezebb de a férfiakat megtartani nehezebb mert sokuk olyan dolgokra is kényes amire még én sem vagyok. Szabadságuk féltik de a magány az sza.r közbe meg álmodoznak csodanőről akinek nincsenek a szintjén.
2015. aug. 23. 14:24
 188/204 anonim ***** válasza:
66%

33F

Gimiben a koromhoz képest túl komoly voltam, hányattatott családi körülményeimnek hála. Egyetemet önerőből mindennemű támogatás nélkül végeztem el, időmet a munka (videotéka, tes**co) és tanulás töltötte ki. Csajozni nem volt időm, továbbra is túl komoly voltam a környezetemhez képest.

Egyetem után 1 hét alatt lett állásom fejlesztőmérnökként, a hét hat napján napi 12 óra munkát és 3 óra utazást jelentett. Vasárnapot rendszerint átaludtam. Csajozásra nem maradt időm, munkahelyen pedig a hölgykoszorú bővel 50 feletti volt.

Munkahelyem megszűnése után próbáltam az álláskeresésen kívül a csajozásra is időt és energiát fordítani. Hiába minden próbálkozás az évekig tartó munkanélküliség nem éppen vonzó állapot a gyengébb nem számára.

Az elmúlt 3 évben vakrandikra, illetve kulcs-zár randikra jártam, ahol szimpatikusnak, vonzó férfinak találtak 71-ből 56 esetben. Viszont az érdeklődés a munkámról, fizetésemről, illetve a még a szüleimmel élek beszélgetés után közel nullára eset vissza. Hát igen a fránya kisugárzásommal van a baj, ezt én is megtanultam elfogadni és mosolyogni rajta :)

2 hölgy volt, aki adott további lehetőséget a folytatásra. Az elsőt elismerem én szúrtam el, hibáztam, őszinte voltam vele, mikor a korábbi kapcsolataimról kérdezett. A másodiknál már nem estem bele ebbe a végzetes csapdába, nála viszont a volt férje hízelegte magát vissza.

Nekem mit tanácsoltok kedves női válaszadók?

2015. aug. 23. 14:35
 189/204 anonim ***** válasza:
24%
a női tanácsokat meg sem szabad hallgatni, tömény hazugság az egész.
2015. aug. 23. 20:19
 190/204 anonim ***** válasza:
71%

okok: - kicsi a farka, emiatt önbizalomhiányos,

- sok elutasításban volt része, a külseje miatt nem tetszik a nőknek,

- szerencsétlen esetben a farka is kicsi, a külseje sem vonzó

2015. aug. 23. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!