Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire népszerűtlen a férfiak körében?
Kedves #19-es.
#18 vagyok.
Nem tudom mások,akikkel volt dolga az adott lánynak,milyenek voltak,de a saját ismerőseim és jómagamról tudok nyilatkozni,és nem is tudnánk bármilyen lapot is venni,mivel szóba sem állnak velünk a nők,de így konkrétan.Tehát még csak beszélgetni sem.
Mára már eljutottunk odáig a mai világban,hogy már csak azokkal beszélgetnek egyáltalán a nők,akik jóképűek.A többi nem számít.
Pedig komolyan mondom neked,átlagos kinézet bőven megvan,adok magamra rendesen,öltözködésemre is,van egy saját stílusom is,nem vagyok az a tucatember sem,lehet értelmes dolgokról beszélgetni velem,vannak céljaim is bőven stb.
És nincs milyen lapot vennünk,mert ránk se néznek a nők,kinevetnek,megaláznak és ennyi.
23/F
Kedves #22-es (illetve korábban #18-as)
Akkor sajnos azt kell mondanom, hogy a nők hülyék. Vannak kivételek, köztük én is, akik akár csak egy beszélgetés erejéig is de élvezik bárkinek a társaságát. A saját stílus külön pluszpont, meg egyébként minden amit leírtál szép és jó. Én biztos, hogy szívesen beszélgetnék és barátkoznék (az első lépés mindig a barátkozás) egy olyan sráccal mint amilyennek leírtad magad. Szóval ezek szerint, eddigi véleményemmel ellentéteben nem a férfiakkal van a gond. Vagyis persze velük is van baj, de vannak kivétlek, mint ahogy a nők körében is vannak normálisak és biztos vagyok benne, hogy olyannal is össze fogsz futni.
#19-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!