Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Leírná nekem valaki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírná nekem valaki, hogy pontosan mit élveznek a férfiak akiknek megcsalásos fétisük van?

Figyelt kérdés
Azokra a férfiakra gondolok akik arra izgulnak, hogy elképzelik a párjukat mással szexelni. Ha jól tudom ezt nevezik cuckold beállítottságnak.

2015. máj. 15. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy nagyon jó kérdés, egyre többször látom ezt más párokon és h..lye az a nő, aki ezt bevállalja.

Nekem régebben egy ilyen fétises srác mondta, hogy azért szereti látni a b.nőjét mással, mert így legalább ő, mint férfi nem lesz féltékeny ...

2015. máj. 15. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: szerintem ez az abszolutikus posszeszivitás egyik fonák, bunkó jele a pasinál ...
2015. máj. 15. 16:52
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Ez érdekes de ha egy érintett adta neked a választ akkor valószínűleg így is gondolhatta.

Bennem is megfordult az az elképzelés, hogy ilyen esetben vagy volt már megcsalásos gond vagy esetleg pontosan egy lehetséges megcsalástól óvják meg magukat. Ez természetesen csak egy lehetséges ok. Kíváncsi vagyok mások válaszára is.

2015. máj. 15. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
szexuálisan felizgul arra az erős tehetetlen/féltékenység érzésre
2015. máj. 15. 16:56
 5/9 Kurtz Bickle ***** válasza:
91%
Szerintem ezek az emberek nagyon erős érzelmi mazochisták.
2015. máj. 15. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Leírná nekem valaki, hogy pontosan mit élveznek a nők akiknek megcsalásos fétisük van?
2015. máj. 15. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Igazából mindenki mást élvez benne. Mindegyiknél a megcsalás a lényeg persze de azon belül még vannak dolgok, és ha nem az történne akkor valószínűleg nem is tetszene annyira a pasinak hiába csalta meg a barátnője. Van aki szereti végignézni, van aki azt szereti ha utána elmeséli neki a barátnője, meg nagyon sok fétis van ezen belül.
2015. máj. 21. 23:54
 8/9 anonim ***** válasza:
96%

Megpróbálom leírni részletesen, mi az ami vonz engem ebben a felállásban:

Elöljáróban elmondom, hogy engem alapból a határozott nők vonzanak, akikről azt látom, hogy nem hódolnak be a társadalmi elvárásoknak, azt teszik amihez kedvük van.

A szex terén már nagyon régóta kimondottan az izgat legfőképpen, ha én kényeztethetem orálisan a partnernőmet. Lehet erre vezethető vissza az, hogy azt érzem, nem lenne fair, ha lemondana miattam az izgalmas dugásokról, csak mert én abban nem vagyok túl jó.

Hihetetlenül intenzív élménynek tartom, ha egy nő a pasija tudtával szeretőt tart. Mert ez szerintem a legnagyobb tabu a társadalmunkban. Én szívesen élnék olyan nővel, akinek előző párkapcsolataiban folyton problémája volt a féltékenykedő pasijaival és hűtlenkedett a kapcsolatai során. Élvezném, hogy mellettem teljes szexuális szabadságot élhet meg, miközben én hűséges vagyok hozzá.

Szerintem roppant izgalmas az, amikor mondjuk péntek este nézünk egy filmet otthon, és telefonál a szerető, hogy szeretne a párommal lenni, aztán hamarosan kicsinosítja magát és elmegy -vagy én elviszem, ez még izgalmasabb:)- a szeretőjéhez. Az is nagyon izgatna, ha meg kellene várnom a kocsiban, míg ők szexelnek, aztán lejönne hozzám és hazamennénk.

Sosem szerettem a nőket képletesen mondva "kalitkába zárni". Szerintem tegyék csak meg amire vágynak, ne kelljen elnyomni magukban egy másik férfi iránt táplált vágyat, vagy titkos légyottokban, gyomorgörccsel megélni az együttlétet.

Így valószínűleg sosem laposodik el egy kapcsolat, ha ilyen izgalmas élete van egy nőnek kapcsolaton belül is. Persze sem a férfiak sem a nők nem így lettek nevelve, hogy elfogadják ezt az életformát, pedig szerintem ez előnyös lehet az olyan nők számára akik imádják szexuális téren a változatosságot, csak eddig azért nem tették meg, mert féltek a párjuk féltékeny reakciójától.

Én még abba is belemennék, hogy a szerető hozzánk jöjjön, én pedig pár órára olyankor elmenjek otthonról. Engem egyszerűen felvillanyoz hogy ilyesmit megtehet mellettem a párom:)

2015. máj. 24. 09:52
 9/9 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem kifejezetten ilyen fétisem van, engem az izgat nagyon, ha egy csaj egy foglalt pasira nyomul rá (ribizli), smárolnak, lefeküdnek.

Furcsa dolgok ezek.

2015. máj. 31. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!