Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudtátok-tudnátok bocsájtani a megcsalásos hazugságot?
Bolhából ne csinálj elefántot, és ne keress magadnak olyat, amit unalmadban keresel:)
Megbocsájtottál, akkor megbocsájtottál. A jővőt építsd, ne a multon keseregj. Hibáztál és?
"De megcsalt, ezt még meg is bocsájtottam, de a hazugságot,hogy egy éven át nem mondta el"
Hogyan bocsájtottad meg a csalást, ha egy évig nem tudtál róla?
Ha érzem, hogy én is bünös vagyok,akkor lehet megbocsájtanék.
Mindig kettőn áll a vásár kérdező, ezt ne felejtsd el. Te hibásnak tartod magad... Miért is? Pisztollyal kényszerítetted hogy feküdjön le egy másik csajjal? Vagy bárki kényszerítette?
Ugyan már!
Lehet hogy volt hullámvölgy a kapcsolatotokban, de kérdem én melyikben nincs?! És akkor arra az a válasz hogy a férj gyorsan lekoccol és keres magának egy alkalmi partnert?
Ha hullámvölgy volt a házasságotokban akkor, neked miért nem fordult meg a fejedben hogy megcsald? Miért nem tetted meg? És ő pedig miért tette meg? Hmmm....????!!!!
Nézd, ahol az egyik fél félrelép ott már baj van. Ott vége a feltétlen bizalomnak.
És a kérdésedre válaszolva, nem, nem tud működni hosszú távon így egy kapcsolat. Mert elfelejteni nem tudod, megbízni 100%-osan többé már nem tudsz benne. Folyton azon fogsz kattogni hogy most igazat mondott-e, most nem csalt-e meg stb.
Te tudod, te életed. Én biztos nem élnék így s férjemmel ebben a tudatban.
Hozzam ezek utan egy ujjal sem erne, az biztos. Nem tudom hogy vagy kepes nem undorodni tole ezt tudva, de a te dontesed termeszetesen.
Az azert tuti, hogy aki egy ilyen dolgot egy even at (!!!)elhallgat - amihez jo vastag bor kell a kepere - annak nagy esellyel nem ez az utolso/egyetlen hazugsaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!