Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit a fiúk szeretnek, élveznek?
Több dologra is értem, pl. a szexben mit élveznek/élveztek, a nő mit csináljon? Szóval mennyire irányítson ő, mit csináljon szex közben: simogasson, markolásszon stb.? És hol? Adjon hangokat, jó az, ha hangosabb vagy csak sóhajtás vagy mi?
Illetve a másik meg nem szex közben, hanem csak úgy, ölelkezés, csókolózás közben? Mit hogyan szerettek?
Aztán ha csak fekszetek egymás mellett, mondjuk filmet néztek, akkor nektek is jó érzés az, ha közben a lány simogatja a mellkason/hátad/karod vagy ahol ér.. vagy néha ad csak egy sima puszit? Volt egy barátom, aki ezeket ki nem állhatta.. mármint ha összebújva nézünk egy filmet, ő simogat, én szeretem.. de ha én őt, akkor azt utálja, neki az annyira nem jó érzés (és nem velem van a gond:D). most csak ő a kivétel? Vagy?
Bocs, javítás: mellkasod.
Ja és még valami.. a csókkal mi a helyzet? Smároltok, közben mit szerettek? Időnként játszotok a nyelvetekkel.. és ha pl. picit a csaj ráharap az ajkadra? Mennyi ideig tartson egy csók? nem válik unalmassá hamar?
De egy kicsit bővebb válaszoknak jobban örülnék.. :) Sok kérdésem volt :D
Amúgy szűz vagyok.. de kézzel/szájjal már kényeztettek, valamennyire adtam hangot, de azért nem olyan durván..
A barátom imádja, h ha orális kényeztetés közben főleg a makk részt szopogatom, nyalogatom, csókolgatom. Szex közben, misszionárius pózban smárolni is szoktunk, vagy csak méllyen egymás szemébe nézni, ebben a pózban van, h a nyakamat is csókolgatja, én ilyenkor a hátát karmolászom, amit imád. Filmezés közben összebújunk, úgy, h a mellkasára hajtom a fejem, ilyenkor általában az ágyékánán, a péniszén van a kezem. Van egy olyan szokásunk filmezés közben, h cuppogó hangot adunk ki, jelezvén, h csókolózni akar valamelyikőnk :D Olyankor kicsit smárolunk, apró szájrapuszikkal a végén, majd egymás szemébe nézünk, újra összebújunk és tovább nézzük a filmet.
17/L 26/F
4-es vagyok
A barátom alapvetően szereti, ha simogatom, csak azt nem szereti, ha a pociját simizem :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!