Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit nagyon szeretnek élveznek lányok? Úgy értem egy kis ajak harapás, vagy nyak puszi stb
Egyénenként eltérő lehet, de a többség taktilis ingerekre éhezik, tehát gyengéd érintésekre, bármilyen formában.
Ez lehet masszázs, simogatás, csók, tollal cirógatás, stb. az egész testfelületen.
Először a genitáliáktól távol, aztán idővel egyre intimebb helyeken, végül a genitáliákra áttérve. Fiúknak ilyenkor hosszabbnak tűnhet az idő, mint valójában, ezért érdemes nézni az órát, és törekedni arra, hogy minél lassabban haladj.:)
Szivesen. Még hozzátenném, hogy lányként valójában az érintésen át kezdődik az infoszerzés a fiúról, mint esetleges potenciális partnerről. Úgy értem, a nem szexuális tartalmú érintések "ízlelgetéséből" kezdjük megtudni, hogy vonzó-e számunkra az illető fiú. Ha már aktuális az érintés a "kapcsolatban", akkor már nyilván nem ellenszenves, de még mindig nulla infónk van arról (legtöbbször), hogy mint fiú, vonzó-e. Erre nem árt lelkileg rákészülnie egy fiúnak.:)
De a feltett kérdésed már kialakult kapcsolatot felételez, ezért arra válaszoltam a 3.-ban, de azért ez hozzáfűztem, mert kevesen szokták tudni, és hátha segít valakinek.
ez mindenkinek más, de engem pl kiver a víz attól, ha a nyakamra vagy közvetlen a nyakam alatt a hátam közepére kapok egy gyengéd puszit...persze a jó értelemben ver ki a víz :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!