Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az amit nagyon szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit nagyon szeretnek élveznek lányok? Úgy értem egy kis ajak harapás, vagy nyak puszi stb

Figyelt kérdés
ja és kis apróságokra gondolok, de ha van f@szság az se baj :D
2012. ápr. 29. 00:54
 1/10 ugromokus ***** válasza:
32%
Arany nyaklanc.
2012. ápr. 29. 00:56
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
hátvakarás
2012. ápr. 29. 00:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyénenként eltérő lehet, de a többség taktilis ingerekre éhezik, tehát gyengéd érintésekre, bármilyen formában.

Ez lehet masszázs, simogatás, csók, tollal cirógatás, stb. az egész testfelületen.

Először a genitáliáktól távol, aztán idővel egyre intimebb helyeken, végül a genitáliákra áttérve. Fiúknak ilyenkor hosszabbnak tűnhet az idő, mint valójában, ezért érdemes nézni az órát, és törekedni arra, hogy minél lassabban haladj.:)

2012. ápr. 29. 01:05
 4/10 anonim ***** válasza:
nyak, fül, comb belső része.. keress rá az erogén zónákra
2012. ápr. 29. 01:06
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:) főleg a 3. válaszolónak
2012. ápr. 29. 01:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A kisajkát ne harapdáld, azt nem fogja szeretni. :D
2012. ápr. 29. 01:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Szivesen. Még hozzátenném, hogy lányként valójában az érintésen át kezdődik az infoszerzés a fiúról, mint esetleges potenciális partnerről. Úgy értem, a nem szexuális tartalmú érintések "ízlelgetéséből" kezdjük megtudni, hogy vonzó-e számunkra az illető fiú. Ha már aktuális az érintés a "kapcsolatban", akkor már nyilván nem ellenszenves, de még mindig nulla infónk van arról (legtöbbször), hogy mint fiú, vonzó-e. Erre nem árt lelkileg rákészülnie egy fiúnak.:)

De a feltett kérdésed már kialakult kapcsolatot felételez, ezért arra válaszoltam a 3.-ban, de azért ez hozzáfűztem, mert kevesen szokták tudni, és hátha segít valakinek.

2012. ápr. 29. 01:28
 8/10 anonim ***** válasza:

ez mindenkinek más, de engem pl kiver a víz attól, ha a nyakamra vagy közvetlen a nyakam alatt a hátam közepére kapok egy gyengéd puszit...persze a jó értelemben ver ki a víz :D

22/L

2012. ápr. 29. 02:08
 9/10 anonim ***** válasza:
az enyém azt szereti ha harapom a nyakát.
2012. ápr. 29. 02:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi:) majd tesztelem :D
2012. ápr. 29. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!