Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnál egy csúnya lánytó/fiútól egy arcra puszit?
Figyelt kérdés
Na lássuk. :D Kort is írjatok.2012. márc. 25. 13:19
1/14 A kérdező kommentje:
*lánytól
2012. márc. 25. 13:19
2/14 anonim válasza:
Kinek mi a csúnya, szóval ami neked az, lehet, hogy nekem nem és igen elfogadnám
22 l
4/14 anonim válasza:
Semmilyen fiútól nem fogadnék el puszit...
5/14 anonim válasza:
papírzacsival a fején vagy nélkül?
7/14 anonim válasza:
Attól függ mennyire csúnya. Amúgy nem, nem vagyok az a puszilkodós fajta
29n
8/14 anonim válasza:
NEM!
de még csak átlagostól sem
csak olyan fiútól aki bejön nekem! tőle viszont bármilyen mennyiségben!:P
19/N
9/14 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Ha ismerős lány, és éppen felköszönt szülinapomon, akkor értelemszerűen nem fogok elhajolni, mert az hatalmas bunkóság lenne. De ha csak úgy az utcán akarna valami ismeretlen puszilkózni, akkor nem engedném.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!