Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ennyire népszerűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire népszerűtlen a férfiak körében?

Figyelt kérdés
A Facebookon nem lájkolják a képeimet, pedig csinos vagyok, és még mosolygok is a képeimen. Csak tiszta nők lájkolják ami elég ciki. Ráadásul mivel nem vagyok egy nagymenő csak egy csendes lány így nem is igazán érdeklem a férfiakat. Ha bár már voltak kapcsolataim.
2015. máj. 15. 19:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti muti
2015. máj. 15. 19:40
 2/23 anonim ***** válasza:

1. Hány férfi ismerősöd van?

2. Miért lennél népszerűtlen attól, hogy nem lájkolják a képeidet

3. Miért számít hogy kik lájkolják a képeidet?

4. Én kedvelem a csendes lányokat és szerintem ezzel nem csak én vagyok egyedül. A világban nem csak nagymenők és kismenők, győztesek és vesztesek vannak.

5. Egyetem?

21/F

2015. máj. 15. 19:43
 3/23 anonim ***** válasza:
Gondolom nincs ki eléggé a melled, segged, lábad a képeken... azokat szokták a pasik lájkolni. A szép ruhák és szép frizura a nőket érdekli...
2015. máj. 15. 19:47
 4/23 anonim ***** válasza:
Elmondanád, hogy ezt mi honnan a fenéből tudjuk, ha még egy árva képet se mellékelsz ? Le se írod, hogy hány ismerősöd van, bár ez lényegtelen igazából, nem attól lesz valaki menő hogy sok like van a képe alatt.
2015. máj. 15. 19:47
 5/23 anonim ***** válasza:
69%

Kamu kérdés! A csinos nőket — te írtad magadról — még akkor is környékezik a férfiak, ha csendesebb, szolidabb típus, sőt! Akár még több férfit is vonzhat, mint egy nagypofájú idegbeteg hülye csaj.

Vagy ha nem kamu a kérdés, akkor baromi gyorsan akadj le az internetről, de legfőképpen a Fészről. Vagy te is abba a női kategóriába tartozol, aki még pislogni sem mer, miközben azt csekkolja, hányan lájkolják a képeit?

Beteg világ ez, bazzeg...

2015. máj. 15. 19:50
 6/23 anonim ***** válasza:
Nyilván csúnyácska vagy.
2015. máj. 15. 19:56
 7/23 anonim ***** válasza:
Mikor tanuljátok meg végre,hogy az életet nem lájkokban mérjük?! Felejtsd el a facebookot és próbálj meg élni!
2015. máj. 15. 19:57
 8/23 anonim ***** válasza:

ma 19:57

biztos mert te kevés lájkot kapsz

2015. máj. 15. 20:00
 9/23 anonim ***** válasza:

Az ÉLETben milyenek veled?

Utcán, buliban mennyire mennek oda ismerkedni?

Aki szép, csinos azt kedvelik a férfiak.

L20

2015. máj. 15. 20:01
 10/23 anonim ***** válasza:
90%
Fogadni merek,hogy ez a lányka aki feltette a kérdést, még a 18-ik életévének messze nincs a közelébe, de mégis ideírt a felnőtt párkapcsolatba, nem zavar, csak ebből is látszik, hogy nem sok értelme volt így szétbarmolni a gyik-ot. Egyébként kérdező ne az legyen már szempont,hogy a kakibookon mennyien like-olnak, vagy nem like-olnak, az semmit nem számít. Minden hülyeséget összevissza like-olgatnak ott.
2015. máj. 15. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!