Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti tudnátok "csak" barátja (akár legjobb barátja) lenni annak a lánynak, akibe szerelmesek vagytok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 23:54
3/20 Rsag válasza:
Szerelmes vagy belé ezért részedről nem csak baráti érzelmek lennének, tehát máris több lenne mint barátság, legalábbis a fiú részéről.... Tapasztalat, nagyon szar helyzet....
4/20 anonim válasza:
Nem lány, hanem nő/asszony, akivel így vagyok. Ő életem szerelme és egyúttal a legjobb barátom, bizalmasom is. Szar helyzet, de jobb mint a semmi. Bízom benne, hogy egy szép napon megszerzem magamnak.
24/F
5/20 anonim válasza:
Legyek barátja egy olyan lánynak, akibe szerelmes vagyok, s közben egy másik kan dugja, akivel együtt van? Őőő, kösz, de nem!
6/20 anonim válasza:
Igen ha nem használ ki lelkileg és érzelmileg.
De ilyen úgyse lesz soha.
8/20 anonim válasza:
egy feltétellel.
Ha megengedi, hogy sírjak az ölébe borulva.
10/20 anonim válasza:
Tudnék. Lehet, hogy valaki olyanba szeretek bele, akinek már boldog családi élete van. Ez esetben nem az lenne a célom, hogy ezt az életet megbomlasszam. De jólesne, ha a közelében tudnék lenni, még ha csak barátilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!