Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ennyire népszerűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire népszerűtlen a férfiak körében?

Figyelt kérdés
A Facebookon nem lájkolják a képeimet, pedig csinos vagyok, és még mosolygok is a képeimen. Csak tiszta nők lájkolják ami elég ciki. Ráadásul mivel nem vagyok egy nagymenő csak egy csendes lány így nem is igazán érdeklem a férfiakat. Ha bár már voltak kapcsolataim.
2015. máj. 15. 19:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Már a facebook lesz a mérce, oszt egy semmi oldal, mlg ha megakarok nyitni valami cikket, ami odabe van linkelve, egyből osszam,meg meg like-oljam,hogy eltudjam olvasni, hogyne, megtalálom máshol is ugyanazt,és elolvasom minden sz.r like-olás nélkül, úgyhogy velem nem tud kicseszni a nyomibook.
2015. máj. 15. 20:07
 12/23 anonim ***** válasza:

megfigyeléseim alapján a lájkok száma, a népszerűséggel van összefüggésben nem a kinézettel

saját magamon is megfigyeltem,különböző időszakaimban,változó számok voltak.Ha azt mondom kiszo*phat mindenki,nem foglalkozok senkivel,nyilván kevesebb embert ismerek,nyilván kevesebb a like

pedig ugyanolyan jóvágású fiatal maradtam. :D érted ezt a csodát?

egyébként meg a facebook semmire sem jó csak chatre

meg arra hogy megfigyeljenek a helyi bűnüldöző szervek fake accuntról

meh!

2015. máj. 15. 20:09
 13/23 A kérdező kommentje:
Már elmúltam 20.
2015. máj. 15. 20:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Elmúltál 20 és azon aggódsz,hogy nem like-olják a képeidet a péniszbookon? Na ne! Az számít, hogy a való életben hogy állnak hozzád, nem a seggbook. Különben meg írtad,hogy voltak kapcsolataid, akkor meg mi itt a gond? Biztos lesznek még kapcsolataid, az életben.
2015. máj. 15. 20:24
 15/23 anonim ***** válasza:
A csendes lányok is érdeklik a srácokat, csak a csendes lányok többsége is a legmenőbb pasik után kajtat, és nem veszik észre az átlagos, esetleg visszahúzódóbb fiúkat, mert azt hiszik, hogy nekik alanyi jogon jár a környék legjobb pasija (tisztelet a kivételnek). Ilyenkor rendszerint kisül, hogy vannak érdeklődők, csak azok nem jönnek be az adott lánynak, tehát "senki" sem érdeklődik irántuk. Egyébként meg ha népszerűségre vágysz, akkor próbálj nyitottabb lenni, ne nagymenő, csak ne ülj kukaként pl. társaságban.
2015. máj. 15. 20:45
 16/23 anonim ***** válasza:

Kedves ""Imádom" a nőket"!

Én is csinos vagyok mégis kerülnek a férfiak. 20 éves vagyok és még nem volt komoly kapcsolatom (vagyis leginkább semmilyen). És nem hinném, hogy velem van a probléma, mert okos vagyok, próbálok mindenkivel kedves lenni, sokat mosolygok, szeretek beszélgetni. Vagy épp a felsorolt tulajdonságok közül riasztó valami a férfiak számára? Mert akkor azt hiszem nem velünk van a probléma...

Úgyhogy kedves kérdező meg tudom érteni a problémádat, bár választ én sem tudok rá adni.

2015. máj. 15. 20:49
 17/23 anonim ***** válasza:
#16: Talán az lehet a baj, hogy csak barátkozol, legalábbis a pasik ezt érezhetik. Ha flörtölsz, jó értelemben húzod az agyát a másiknak, akkor tutira rájön, hogy akarsz tőle valamit. De a szimpla kedvesség, mosolygás félreérthető lehet, sokan valószínűleg emiatt sem próbálkoznak. Én már sokszor megjártam így, hogy kedves volt velem egy-egy lány, aztán meg mikor kezdeményeztem, akkor jött az elutasítás. Ennyiből senki nem fogja azt gondolni, hogy te többet szeretnél.
2015. máj. 15. 20:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem a valódi probléma az,hogy nem megfelelő férfiakkal kezdtek,csak a legjóképűbb izmos gyerekekkel,akiknek persze hogy nem számítanak a nők igazából,hiszen ott vár rájuk másik 500,minek foglalkoznának eggyel...

Ha csak őket veszitek észre,akkor persze nyilván ez lesz.

Azonban a normális,értelmes srácokkal SENKI egy nő sem áll szóba legtöbbször,pedig nagyon szívesen várnák.És ezt ismerősi körömből és saját tapasztalatomból is írom.Még csak esélyt sem kapunk egy randira sem,mert nem lehet velünk felvágni,és nem a legjóképűbbnek születtünk.Azonban velünk lehet értelmesen beszélgetni szinte bármiről,odafigyelünk a másikra,stb.

23/F

2015. máj. 15. 21:04
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves #18-as válaszoló, én észre veszem a normális pasikat is, de mint a #17-es mondta valóban lehet, hogy arról van szó, hogy nem veszik a lapot.

Sőt én a nem tipikus macsókat preferálom. Akiről sugárzik, hogy butácska, azzal nem szívesen beszélek, márpedig (ez lehet, hogy furán fog hangzani) az látszik az emberen, hogy okos-e. De ha valakivel lehet értelmesen beszélgetni, akkor azzal beszélgetek is.

2015. máj. 15. 21:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Az átlagos fiúk is a bombanőket akarják.

Akkor jobb a csúnyább is, ha már unják a masztit.

2015. máj. 15. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!