Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyi egyedül maradt férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi egyedül maradt férfi miatt nem lehetséges, hogy a nők a felelősek és nem is az egyedüllétre ítélt férfiak?

Figyelt kérdés

Amíg bizonyos férfiakra másznak rá a nők és jut neki amennyit akar 1 évben és eldobálja őket addig sok más férfinek aki normálisabb lenne annak nem jut semmi nő. Még is a társadalom meg főleg a nők ezeket a férfiakat lenézik, hogy nincs párkapcsolatuk..

Érdemes lenne inkább afelől vizsgálni, hogy a nők nem adják már oda magukat lassan senkinek csak a top 5% férfinak de azoknak sorban, utána meg hisztiznek, hogy csalják őket meg eldobják mint egy rongyot.

tegnap 16:57
 81/134 anonim ***** válasza:
100%
Mert neki a csinosvekony kell. Az a tevkepzete, hogy 100 kilós, pocakos, lelakott férfiként ő átlagos. Az átlagos nő meg legyen vékony és szép.
tegnap 21:16
 82/134 A kérdező kommentje:

Olyan nőm lehetne nekem is vagy lehetett volna mint a raktáros Péternek csak nekem nem kell átlagon aluli nő.

tegnap 21:18
 83/134 anonim ***** válasza:
100%

Ezek azok a csávók, akik szerint ez az átlagos férfi: [link] (a videó elején)

És ezek az átlagos nők: [link]

tegnap 21:19
 84/134 anonim ***** válasza:
Dehogy lehetne olyan nőd. Nézd már meg, semmilyen nőnek nem kellesz.
tegnap 21:23
 85/134 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan nőm lehetne nekem is vagy lehetett volna mint a raktáros Péternek"

Az hogy lehetséges, mikor állítolag minden nőnek csak gazdag, jókepű férfi kell?

Akkor ezen legika szerint még a Péter nőjének sem kellenél. Még magadat is meghazudtolod.

tegnap 21:24
 86/134 A kérdező kommentje:

A csúnya és/vagy dagadt nők ha kicsit is a földön járnak akkor beérik átlagos férfivel.

tegnap 21:28
 87/134 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor ha te átlagos vagy, akkor lehet találsz csúnya és dagadt nőt, aki beéri veled.
tegnap 21:29
 88/134 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell olyan nő, akkor inkább egyedül élem az életem.

tegnap 21:30
 89/134 anonim ***** válasza:
75%

Eddig nem ezt írtad.

Érdekes egyébként, én nagyon sok nem dagadt, nem csúmya, szimplán átlagos nőt látok átlagos férfival. Az ismerőseim 90%-a ilyen tök átlagos. Van 2 szomszédom, szembeszomszédom, mögöttem lakó, meg a többi utcabeli, mind 30-as kisgyerekes család és nem csúnya, dagadt feleségek vannak itt, söt egyik másik kifejezetten szép.

Pszichiáterhez miért nem mész?

tegnap 21:31
 90/134 anonim ***** válasza:
75%
Hajrá, senki nem fog ebben megállítani. De akkor csak magadat hibáztathatod, mivel neked átlagon aluliként átlagon felüli nő kéne.
tegnap 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!