Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak egy percet sem egyedül lenni?
Az a tapasztalatom, hogy akivel komolyabb kapcsolatban voltam, (lány vagyok és férfivel) azok közül a srácok közül egyik sem volt képes egy percet sem egyedül lenni. Ismerek olyat, aki évek óta tartó kapcsolat vége után rögtön csajozni kezdett, volt akit elutasítottam, és előttem és utánam is rögtön visszament tinderre "vadászni". Ez egy férfi jellemző, vagy ezek az emberek ennyire félnek önmagukkal lenni?
Volt csalódásom nekem is, de én lazán elvoltam lányként hónapokig úgy, hogy nem flörtöltem, ismerkedtem.
ők miért nem?
Az is lehet, hogy nem komoly szándékaik vannak.
Legalábbis nekem az a tapasztalatom, hogy aki egy komoly kapcsolatot zárt le, ahol kötődött a másikhoz, az meggyászolta a dolgot. Volt aki évekig egyedül volt.
Szóval nem férfi jellemző, inkább személy függő dolog.
"volt akit elutasítottam, és előttem és utánam is rögtön visszament tinderre "vadászni""
Ha visszautasít egy férfit egy nő, hány hétig kéne a férfinak siratnia???
Normális férfi megrántja a vállát és túl van rajta. Bajban lenne az a férfi, aki egy internetes visszautasítást nem tudna azonnal lezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!