Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudnak egy percet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak egy percet sem egyedül lenni?

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom, hogy akivel komolyabb kapcsolatban voltam, (lány vagyok és férfivel) azok közül a srácok közül egyik sem volt képes egy percet sem egyedül lenni. Ismerek olyat, aki évek óta tartó kapcsolat vége után rögtön csajozni kezdett, volt akit elutasítottam, és előttem és utánam is rögtön visszament tinderre "vadászni". Ez egy férfi jellemző, vagy ezek az emberek ennyire félnek önmagukkal lenni?

Volt csalódásom nekem is, de én lazán elvoltam lányként hónapokig úgy, hogy nem flörtöltem, ismerkedtem.

ők miért nem?

2024. febr. 4. 20:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Kapcsolatfüggők és rettegnek egyedül lenni. Exférjem mellettem is tartani akart valakit, csak azonnal rájöttem. Már ugrott is abba a kapcsolatba. De az exével is amint szakítottak, jöttem én.
2024. febr. 4. 20:18
 2/18 anonim ***** válasza:
48%
Mert szex nélkül nem bírják ki.
2024. febr. 4. 20:19
 3/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem, szerintem nem szex nélkül nem bírják ki. Az ilyen pasik elvesznek nő nélkül.
2024. febr. 4. 20:20
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazán szép ebben, hogy a kapcsolatra alkalmatlan kapcsolatfüggők lesznek a legprofibb csajozók, ugyanis bennük a legerősebb a nők felszedésére való motiváció
2024. febr. 4. 20:25
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
Vannak, akik egyedül érzik jól magukat, vagy legalábbis jól megvannak magukban akár évekig, mások társ mellett érzik teljesnek az életet. Igen, a szex is fontos tényező, nekünk, férfiaknak általában szükségünk van a testiségre, a nőknek kevésbé.
2024. febr. 4. 20:27
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
5- "férfiaknak általában szükségünk van a testiségre, a nőknek kevésbé."-marhaság. A nőknek is szükségük van rá.
2024. febr. 4. 20:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy nem komoly szándékaik vannak.

Legalábbis nekem az a tapasztalatom, hogy aki egy komoly kapcsolatot zárt le, ahol kötődött a másikhoz, az meggyászolta a dolgot. Volt aki évekig egyedül volt.

Szóval nem férfi jellemző, inkább személy függő dolog.

2024. febr. 4. 20:30
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Nőként írom, hogy nem kéne általánosítani. A nők között is vannak ilyenek, kapcsolatfüggők, rettegnek a szingliségtől, inkább összeállnak az első csicskával, aki szembe jön.
2024. febr. 4. 20:33
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként nőként én is ilyen voltam, az elhalt kapcsolatot már szakítás előtt meggyászoltam, így tudtam lépni. Viszont most úgy döntöttem nem lépek (pedig van egy gyerekem is), életemben nem volt ennyi tervem és nem voltam ennyire motivált, mint most.
2024. febr. 4. 20:48
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

"volt akit elutasítottam, és előttem és utánam is rögtön visszament tinderre "vadászni""

Ha visszautasít egy férfit egy nő, hány hétig kéne a férfinak siratnia???

Normális férfi megrántja a vállát és túl van rajta. Bajban lenne az a férfi, aki egy internetes visszautasítást nem tudna azonnal lezárni.

2024. febr. 4. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!