Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudnak egy percet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak egy percet sem egyedül lenni?

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom, hogy akivel komolyabb kapcsolatban voltam, (lány vagyok és férfivel) azok közül a srácok közül egyik sem volt képes egy percet sem egyedül lenni. Ismerek olyat, aki évek óta tartó kapcsolat vége után rögtön csajozni kezdett, volt akit elutasítottam, és előttem és utánam is rögtön visszament tinderre "vadászni". Ez egy férfi jellemző, vagy ezek az emberek ennyire félnek önmagukkal lenni?

Volt csalódásom nekem is, de én lazán elvoltam lányként hónapokig úgy, hogy nem flörtöltem, ismerkedtem.

ők miért nem?

2024. febr. 4. 20:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem internetes visszautasítás volt🤯 hónapokig egymás életében voltunk, másnap meg már felment tinderre. Értő olvasást ajánlok. Mielőtt engem ismert volna, akkor is tinderezett, nem volt képes egyedül lenni
2024. febr. 4. 22:10
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
11-az, hogy már másnap tinderezett, nem jelenti, hogy nem tud egyedül lenni. Gondolom, nem másnap jött össze a következő nőjével. A tinder búfelejtőnek is kiváló.
2024. febr. 5. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Mirol beszelsz? Tudnak egyedul lenni, de dugni szeretnenek. Miert ne.
2024. febr. 9. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom de nagyon gáz... Én ha szakítok akkor hónapokig gyászolok. Az első időszakban megcsalásnak érzem, ha mással beszélek. Nemhogy még egyből járjak is valakivel lol...
2024. febr. 10. 20:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak kapcsolat függők, vannak szex függők.

S igen, sokan nem tudják jól érezni magukat önmaguk társaságában, mert előbújnak a lelki problémák, pszichés gondok, amiket alapon egymagának kellene helyretennie.

De azt tudd: kortól, nemtől független ez a jelenség.

A legtöbb esetben a párjuktól, párkapcsolattól várják el a boldogságot, harmóniát stb.

Holott én úgy gondolom, a magány a felgyógyulás és önismeret része. Okkal van abban a helyzetben és tovább menekül párkapcsolatokba.

2024. febr. 11. 03:16
 16/18 anonim ***** válasza:
61%

Ez amit leírsz a kapcsolatfüggők leírása, én ismertem ilyet férfiben és nőben is. Igen, sajnos ezek az emberek nem tudják magukat egyedül elfoglalni, definiálni vagy úgy összességében elképzelni. Nincsen saját idejük, nincsenek saját hobbijaik, saját barátaik sem mindig, mert mindig az aktuális párjuk alapján cserélik az embereket.

De hát nem minden ember ilyen, érdekes inkább azon elgondolkodni, hogy te miért ilyen emberekkel kavarodsz össze mindig.

okt. 13. 14:29
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem azoktól függ 16#. Egyke gyerekekre jellemző. Azokra akik mindíg, mindenhonnan kiszorítottak.
okt. 13. 21:06
 18/18 anonim ***** válasza:
19%
Jobban kell a szex a férfiaknak, mint a nőknek.
jan. 4. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.