Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyi egyedül maradt férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi egyedül maradt férfi miatt nem lehetséges, hogy a nők a felelősek és nem is az egyedüllétre ítélt férfiak?

Figyelt kérdés

Amíg bizonyos férfiakra másznak rá a nők és jut neki amennyit akar 1 évben és eldobálja őket addig sok más férfinek aki normálisabb lenne annak nem jut semmi nő. Még is a társadalom meg főleg a nők ezeket a férfiakat lenézik, hogy nincs párkapcsolatuk..

Érdemes lenne inkább afelől vizsgálni, hogy a nők nem adják már oda magukat lassan senkinek csak a top 5% férfinak de azoknak sorban, utána meg hisztiznek, hogy csalják őket meg eldobják mint egy rongyot.

tegnap 16:57
 101/132 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag 100 kilós férfi, ha 170 centi nagyjából ennyire kell kigyúrtnak lennie, hogy ne kövérnek számítson: [link]

Ha nem így nézel ki, akkor te kövér vagy. De küldj egy képet és majd megállapítjuk hogy tényleg csak izmos vagy vagy hazudsz magadnak.

tegnap 22:00
 102/132 anonim ***** válasza:
24%

Pedig a kövér nőknek is jó pasi kell persze az nem baj igaz? A nők chadaznak

tegnap 22:03
 103/132 anonim ***** válasza:
82%
De, az is ugyanilyen amikor a kövér nőnek kell vékony csávó kell. De nem tudom te hogy vagy vele, de én itt nem sok kövér nőt látok hisztizni, hogy nem jut vékony férfi. Fordítva annál inkább.
tegnap 22:06
 104/132 A kérdező kommentje:

Egy kövér nő nem egyenlő egy pocakos férfivel.

Sajnos a kövér nőkre is van sok férfi aki ráfanyalodik a kétségbeesés vagy ízlésficam miatt. Én nem ez a kategória vagyok.

tegnap 22:16
 105/132 anonim ***** válasza:
100%
Azt fogd fel, hogy 170 centisen, gyakorlatilag az átlag magasság alatt majdnem 10 centivel, 100 kilósan te nem pocakos vagy, hanem csúnyán elhízott. Felőlem hazduhatsz nekem, meg magadnak is, hogy ez átlagos de a cukorbetegséget meg a vérnyomásproblémákat nem fogja érdekelni, hogy szerinted egy férfi lehet kövér, míg egy nő nem. Soha nem lennék egy zsírdisznóval.
tegnap 22:18
 106/132 anonim ***** válasza:

Erre már nem is tudok írni semmit

tegnap 22:20
 107/132 A kérdező kommentje:
Zsírdisznó? El vagy tévedve. Erős vázizomzatú férfi, egy kisebb pocakkal az nem egy zsírdisznó. Az még 30-40 kg innen.
tegnap 22:22
 108/132 anonim ***** válasza:
100%
Annyira vagy vékony, mint egy 165 centis 85 kilós nő. Sőt, a nő még így is vékonyabb.
tegnap 22:23
 109/132 anonim ***** válasza:
16%

Nem hisztiznek de attól még igény van.

tegnap 22:27
 110/132 anonim ***** válasza:

Ezt a hangok mondták a fejedben? Vagy honnan veszed, hogy ez általánosságban a kövér nők vágya, ha beismerted, hogy nem hisztiznek. Miközben itt már 12 oldalon megy hogy egy masszívan kövér csávó sír, hogy nem kap vékony nőt.

tegnap 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!