Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyi egyedül maradt férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi egyedül maradt férfi miatt nem lehetséges, hogy a nők a felelősek és nem is az egyedüllétre ítélt férfiak?

Figyelt kérdés

Amíg bizonyos férfiakra másznak rá a nők és jut neki amennyit akar 1 évben és eldobálja őket addig sok más férfinek aki normálisabb lenne annak nem jut semmi nő. Még is a társadalom meg főleg a nők ezeket a férfiakat lenézik, hogy nincs párkapcsolatuk..

Érdemes lenne inkább afelől vizsgálni, hogy a nők nem adják már oda magukat lassan senkinek csak a top 5% férfinak de azoknak sorban, utána meg hisztiznek, hogy csalják őket meg eldobják mint egy rongyot.

tegnap 16:57
 111/132 anonim ***** válasza:
17%

Csak ha egy kövér pasi sír mindig le van hordva de egy nő nincs néz fel pár plus size oldalra ott tényleg egy támogató közösség van de mi ronda férfiak csak megvetést kapunk. A kövér nők ilyen oldalakon álmodoznak izmos pasikrol nyugodtan néz utána.

tegnap 22:33
 112/132 anonim ***** válasza:
90%
Ott nők támogatnak nőket, míg itt még a zsírdisznó férfiak is merészelik gusztustanannak nevezni a kövér nőket. Semmi nem akadályoz meg benneteket hogy ti is támogasságtok egymást, csak ne várjátok, hogy a nők elaléljanak tőletek.
tegnap 22:45
 113/132 anonim ***** válasza:
9%

Ahogyan a férfiaknak sem kötelező támogatni a plus size mozgalmat. Csak mi férfiak elfogadóak vagyunk te meg chadazal.

tegnap 22:48
 114/132 A kérdező kommentje:
Amúgy is kb. 3 hónap alatt ledobnám ezt a kis pocakot ha egy megfelelő nőért úgy érezném, hogy le kell.
tegnap 22:48
 115/132 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá. Nem a nőért kell megváltozni, hanem hogy ne legyél cukorbeteg 50 évesen. Ha olyan könnyű akkor csináld.
tegnap 22:50
 116/132 A kérdező kommentje:
Nem fogom sanyargatni magam előre. Voltam már 10 évvel ezelőtt meg 5 évvel ezelőtt is 75 kg , akkor se kaptam számomra megfelelő nőt, csak olyan jelentkező akadt ami nem felelt meg. Szóval előre semmit nem teszek.
tegnap 22:51
 117/132 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem aztán egyedül is maradhatsz, nekem aztán olyan mindegy. Csak ha lehet ne a nőket hibáztasd a saját hülyeséged miatt.
tegnap 22:56
 118/132 anonim ***** válasza:
11%

Tehát ki mondhatjuk hogy kövér férfinak nincs esélye a nőknél?

tegnap 22:58
 119/132 anonim ***** válasza:
89%
Kövér nőknél van esélye. Vagy a vékony nőknél, ha valami másban nagyon extrán kiemelkedő és ezzel tud kompenzálni.
tegnap 23:00
 120/132 A kérdező kommentje:

Persze, pénzzel minden nőnél lehet "kompenzálni" , onnantól egy dagadt disznó is csak aranyos maci lesz. Meg a 60 éves férfi is jól kinéző 40-es.

Nekem nem kell olyan nő ami a pénzemért van velem.

De most jól bevacsoráztam, szóval irány az ágy.

tegnap 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!