Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem vicces, amikor a 30-35 éves nők a 20-25 éves nőkkel próbálnak versenyezni a jó pasikért?

Figyelt kérdés

Ez kicsit olyan mint amikor egy srác aki néha lejár az edzőterembe egy kicsit súlyzózni, azt hiszi kiütheti Mike Tysont. Nem ütheti ki. :) Nem az a súlycsoport.

Vagy kb. olyan amikor az ukránok azt hitték legyőzhetik az oroszokat, nem győzhették le, nem is volt esélyük soha. Most meg rá is fáznak, a fejük fölött tárgyalnak a sorsukról, úgy hogy őket meg sem kérdezik. Lapot sem osztanak nekik a tárgyalóasztalnál. Tehát súlyos vereséget szenvedtek, ami törvényszerű volt az első perctől kezdve.

Nekem ezek a hasonlatok jutnak eszembe azokról a nőkről, akik a 30-as éveikben próbálnak versenyezni a 20-as nőkkel. Szerintetek nem szánalmas ez?

febr. 19. 23:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
88%
Életemben nem futottam pasi után, nemhogy még tinikkel meccseljek értük 😂 nem tudom hol él
tegnapelőtt 16:21
 62/65 anonim ***** válasza:
86%

43 éves vagyok úgyhogy a felvetés nem nekem szól, de egyszer én is voltam 30-35 éves.

Soha nem jutott eszembe még gondolati szinten sem, hogy versenyeznem kellene egy 22 éves lánnyal.

Miben vagy miért is kellene?

Egy szintén 22 éves kisfiúért akinek az értelmi és érzelmi szintje még kb egy csattogós lepkéével egyenlő? (Tisztelet a kivételnek)

Egy 34 éves felnőtt, saját egzisztenciával, sok év tapasztalattal rendelkező nőnek jóval több elvárása van mint amit egy ilyen fiatal “férfi” megtudna adni.

Szexre jobb esetben jó, rossz esetben még arra sem.

tegnapelőtt 16:39
 63/65 anonim ***** válasza:
80%

33 éves nő vagyok, amióta eszemet tudom érdeklődik irántam az ellenkező nem. SOHA nem versenyeztem férfiért és nem is fogok. Egyrészt nincs rá szükségem, másrészt nem ment el az eszem. Tömegével vannak érdeklődők online és offline. Jól nézek ki, sportolok régóta, jól öltözöm, szép arcom van, de nem vagyok egy szupermodell, vannak nálam szebb nők is, és mégis.

De elárulom, a nőkre minden korosztályban van kereslet, szóval ezek a kérdések csak projekciók. A kérdező be van szarva, mert nem kell a nőknek, és azt hiszi, hogy akkor a nők is biztosan ugyanezzel a problémával küzdenek, aztán idejön visszaigazolásért. Sajni ki kell ábrándítsalak, nem a nyúl viszi a puskát, nem a nők versenyeznek a férfiakért, hanem fordítva, akkor is, ha a te torz világnézetedbe ez nem fér bele.

tegnapelőtt 18:39
 64/65 anonim ***** válasza:
100%

Valoban 26 evesen ven vagyok, es minden evben leirom? Mutasd mar meg te szerencse csomag! Ja, hogy nem tudod 😄

Egyebkent pedig egy normalis embernek, nonek nem a cicanaci volt a normalis oltozet, soha sem..

ahogy a kukanaci sem az!

Azt pedig halkan megemlitenem, hogy annyira felesleges ez a poszt, aki pedig ide kommentelgeti a marhasagat a ven huszonevesekrol es a harmincasokrol, de a valosagban eleg egyertelmu hogy normalis no egy ilyen szerencsetlennel az eletben nem allna ossze, de nyugodtan lehet probalkozni a kukas csajoknal, sokkal nagyobb a szajuk mint egy 26 evesnek, seperc alatt lehoznak az eletrol amikor a szemedbe mondjak, hogy tobb mint valoszinu nincs korosztaly aki leakarna allni egy olyan ferfivel, aki latszolag a nem letezo ferfiassagat kompenzalja beszolasokkal a nok fele.

tegnap 07:52
 65/65 anonim ***** válasza:
0%
63! Nincs igazad, hogy a nőkre mindig van kkereslet. Én kapasbol tudok több nő ismerőst mondani, akire furcsa mód nincsen.
tegnap 08:39
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!