Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem vicces, amikor a 30-35 éves nők a 20-25 éves nőkkel próbálnak versenyezni a jó pasikért?

Figyelt kérdés

Ez kicsit olyan mint amikor egy srác aki néha lejár az edzőterembe egy kicsit súlyzózni, azt hiszi kiütheti Mike Tysont. Nem ütheti ki. :) Nem az a súlycsoport.

Vagy kb. olyan amikor az ukránok azt hitték legyőzhetik az oroszokat, nem győzhették le, nem is volt esélyük soha. Most meg rá is fáznak, a fejük fölött tárgyalnak a sorsukról, úgy hogy őket meg sem kérdezik. Lapot sem osztanak nekik a tárgyalóasztalnál. Tehát súlyos vereséget szenvedtek, ami törvényszerű volt az első perctől kezdve.

Nekem ezek a hasonlatok jutnak eszembe azokról a nőkről, akik a 30-as éveikben próbálnak versenyezni a 20-as nőkkel. Szerintetek nem szánalmas ez?

febr. 19. 23:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
82%
11 a legtöbb a penze miatt, nem azért mer olyan tyhű de jó pasi vagy mer de rendes.
tegnapelőtt 02:24
 12/65 anonim ***** válasza:
17%
Az hogy a jó pasikra pályáznak az meg nem jelent versenyt. Az ember minden életszakaszban a legjobbat akarja. A gond akkor van amikor 30-40 közötti nők elkezdenek úgy öltözni és viselkedni ahogy a 18-25 évesek. Nah az ott már vicces tud lenni. Egyszerűen természet ellenesen festenek
tegnapelőtt 03:21
 13/65 anonim ***** válasza:
82%
Nem viccesebb mint amikor 50 éves fazonok 20 éves lányokra vadásznak, mert az jár nekik.
tegnapelőtt 05:05
 14/65 anonim ***** válasza:
78%
Az a szànalmas mikor ilyen kiöregedett bojler testű 32-50 közötti padasok akarnàmak insta modelt.
tegnapelőtt 05:34
 15/65 anonim ***** válasza:
76%
Eltévesztetted a nemeket :)
tegnapelőtt 06:10
 16/65 anonim ***** válasza:
76%
A kérdezőnek szerintem köze nincs a valósághoz, mert egyáltalán nem versenyezik a két korosztály, teljesen más az igényük.
tegnapelőtt 06:37
 17/65 anonim ***** válasza:
76%
24 éves vagyok, és nem vettem észre, hogy 30-35 éves nők versenyeznének velem. Igaz, nem is jöttem volna össze soha nálam 10-15 évvel idősebb papperekkel.
tegnapelőtt 06:41
 18/65 anonim ***** válasza:
85%
Én még nem nagyon láttam olyan nőt, aki versenyezett volna egy pasiért
tegnapelőtt 06:56
 19/65 anonim ***** válasza:
75%
Fordítva szokott lenni.
tegnapelőtt 06:58
 20/65 anonim ***** válasza:
22%
Nekem nem vicces amikor huszonévesek párja 30- 40-es anyákra nyáladzanak.
tegnapelőtt 07:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!