Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem vicces, amikor a 30-35 éves nők a 20-25 éves nőkkel próbálnak versenyezni a jó pasikért?

Figyelt kérdés

Ez kicsit olyan mint amikor egy srác aki néha lejár az edzőterembe egy kicsit súlyzózni, azt hiszi kiütheti Mike Tysont. Nem ütheti ki. :) Nem az a súlycsoport.

Vagy kb. olyan amikor az ukránok azt hitték legyőzhetik az oroszokat, nem győzhették le, nem is volt esélyük soha. Most meg rá is fáznak, a fejük fölött tárgyalnak a sorsukról, úgy hogy őket meg sem kérdezik. Lapot sem osztanak nekik a tárgyalóasztalnál. Tehát súlyos vereséget szenvedtek, ami törvényszerű volt az első perctől kezdve.

Nekem ezek a hasonlatok jutnak eszembe azokról a nőkről, akik a 30-as éveikben próbálnak versenyezni a 20-as nőkkel. Szerintetek nem szánalmas ez?

febr. 19. 23:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
90%
48: ugyan már... egy huszonéves fiú azt hiszi, kisujjában az élet, de annyi mindent nem tudnak még. Hozzáteszem, jellemzően dugni sem, csak maszatolnak, de azért el vannak ájulva a vélt teljesítményüktől :D Egy értelmesebb 30-as nőnél el sem érik a férfi kategóriát.
tegnapelőtt 11:11
 52/65 anonim ***** válasza:
5%
47: az ilyen már örül, ha hozzá szólnak (lásd 42.), plàne, ha 10- essel fiatalabb a pasi. 🤣 Mondjuk ilyet csak alsó polcosok csinálnak, de egy öregedő nőnek ez is több, mint a semmi...
tegnapelőtt 11:15
 53/65 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, én 25 vagyok, soha nem éreztem hogy versenyeznek velem 30-as nő. De minek is versenyezne, hisz nekem se kellene 30 fölötti csávó. Szerintem ez az idősebb pasik fiatal lányokra vadásznak nagyon szánalmas, azt mutatja, hogy a saját korosztályának nem kellett, és nem elég komoly az elköteleződéshez. Persze biztos vannak apakomlexusos lányok, akiket ha sok a pénzed és nagyon jól nézel ki fel lehet szedni.
tegnapelőtt 11:33
 54/65 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aranyos a vergődésed 52-es :)

A tényeken a te véleményed nem változtat az a rossz hírem van.

tegnapelőtt 11:58
 55/65 anonim ***** válasza:
0%

53. Mert 10 ev nem sok ha a ferfi idosebb ,de amikor a no idosebb 10 el az ritkan mukodik.. a fiuk bizonyos dolgokban mindig evekkel le vannak maradva egy notol..

Amugy meg ha szep fiatal 20as no le all egy 30-35 eves férfival azt pont nem azt jelenti hogy a koraban nem lenne eselye a noknel ,csupan keruli a megkeseredett es mindenkire irigy 30 as noket..

tegnapelőtt 12:18
 56/65 anonim ***** válasza:
100%
48-as te maximum a tenyeredet dugtad meg ez pontosan látszódik is a mentalitásodon :D
tegnapelőtt 12:22
 57/65 anonim ***** válasza:
58%
55: 10 év korkülönbség mindenhogyan sok. És én pont azt látom a környezetemben, hogy azok a férfiak, akik érettek, műveltek, normálisak, azok mind megházasodnak a huszas éveikben (nagyon max 30 legeleje) egy nagyjából korukbeli, vagy max pár évvel fiatalabb szintén normális nővel. Aki 35 fölött szingli, az mind nőben, mind férfiban jelez valami problémát. És ha egy szép, fiatal 20 éves leáll egy 35-össel, akkor egy rész apakomplexusa van, másrészt a férfi annyira pénzes, hogy tud neki imponálni. Egyik sem a kiegyensúlyozott párkapcsolat alapköve. Nekem mindig is +5 év volt a határ. A párom végül pont 5 évvel idősebb nálam de ha szakítanánk se jönnék össze idősebbel.
tegnapelőtt 12:27
 58/65 anonim ***** válasza:
0%

“48-as te maximum a tenyeredet dugtad meg ez pontosan látszódik is a mentalitásodon :D“

El vagy tevedve.

tegnapelőtt 12:28
 59/65 anonim ***** válasza:
0%

“ 10 év korkülönbség mindenhogyan sok. És én pont azt látom a környezetemben, hogy azok a férfiak, akik érettek, műveltek, normálisak, azok mind megházasodnak a huszas éveikben (nagyon max 30 legeleje) egy nagyjából korukbeli, vagy max pár évvel fiatalabb szintén normális nővel. Aki 35 fölött szingli, az mind nőben, mind férfiban jelez valami problémát. “

A házasság az társadalmi elvárás és sokan nem akarnak ennek eleget tenni , mert nem akarnak gyereket ami mar gyerekkent megfogalmazodott bennuk. A masik meg, hogy a nem normalis az ha valakinek 30 eves koraig egyetlen hosszabb kapcsolata nem volt .. a hazassagot el kellene mar felejteni , a hazasok 80%-a radasul nem is hivo ember !!!!

tegnapelőtt 12:34
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

Te hulye vagy?😅

Melyik az a hulye nő, amelyik fut bármelyik pasi után..???

tegnapelőtt 15:58
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!