Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem vicces, amikor a 30-35 éves nők a 20-25 éves nőkkel próbálnak versenyezni a jó pasikért?

Figyelt kérdés

Ez kicsit olyan mint amikor egy srác aki néha lejár az edzőterembe egy kicsit súlyzózni, azt hiszi kiütheti Mike Tysont. Nem ütheti ki. :) Nem az a súlycsoport.

Vagy kb. olyan amikor az ukránok azt hitték legyőzhetik az oroszokat, nem győzhették le, nem is volt esélyük soha. Most meg rá is fáznak, a fejük fölött tárgyalnak a sorsukról, úgy hogy őket meg sem kérdezik. Lapot sem osztanak nekik a tárgyalóasztalnál. Tehát súlyos vereséget szenvedtek, ami törvényszerű volt az első perctől kezdve.

Nekem ezek a hasonlatok jutnak eszembe azokról a nőkről, akik a 30-as éveikben próbálnak versenyezni a 20-as nőkkel. Szerintetek nem szánalmas ez?

febr. 19. 23:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
82%

Tekintettel a magabiztos hülyeségre ami írsz, lehet rosszul fog érinteni de nekem pl soha nem kellett küzdenem senkiért, sőt válogathattam is, sajnálom.

Fél éve 34 éves vén létemre hosszú idő utám egyedülálló lettem tehát elég friss tapasztalataim vannak.

Általában jóval fiatalabb társasággal megyek szórakozni, van 3 korábbi barátnőm a munkahelyemről, mindhárman 24 évesek. Illetve a húgom baráti társasága akik szintén vegyesen vannak, 22-28 év között.

Legközelebb ha megyünk valahova majd kiakasztok a nyakamba egy "vigyázz, 34 éves vagyok" táblát mert amúgy rohadtul nem tűnik fel senkinek :D

A legkevésbé sem célcsoportom a 20-as korosztály mégis minden alkalommal betalálnak.

Ennek egyébként elég egyszerű magyarázata van.

Ha szép arcod van + jó a tested akkor 35 évesen is jobb leszel mint egy fiatal 22 éves akiről ez nem mondható el :)

tegnapelőtt 07:22
 22/65 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az szánalmas, hogy rendszeresen írsz ki kérdéseket, melyben a 30-as nőket fikázod. Gondolom, semelyik korosztály feléd se néz, meg vagy sértve, és keresed a visszaszúrási lehetőséget.
tegnapelőtt 08:07
 23/65 anonim ***** válasza:
90%
Barátnőm 31, nem tudsz olyan 20as csaj mutatni akiért elhagynám.
tegnapelőtt 08:19
 24/65 anonim ***** válasza:
87%
Más piac..
tegnapelőtt 08:31
 25/65 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
tegnapelőtt 08:33
 26/65 anonim ***** válasza:
89%
32 évesen egy 19 évessel voltam együtt. Utána egy 20 éves próbált meg felszedni. Nem kell versenyeznem, jönnek maguktól a kis fiatal husik. :D Mindkét srác azt mondta, hogy a mai "kislányok" nem nőiesek. És ahogy elnézem a plázákban a lányokat, hát, igazuk van...
tegnapelőtt 08:42
 27/65 anonim ***** válasza:
80%

Igy 26 evesen azt kell, hogy mondjam hogy en azt latom, hogy a nok 30 (+) eves korukra lesznek igazan noiesek. Nincsenek meg mar a kislanyos vonasok, van onbizalmuk es egy stabil eletuk es nagy szazalekuk csinos.

Ezzel ellentetben az en korosztalyom es a fiatalabbak is kb kukas zsakot hordanak. Nincs rajtuk semmi noies es sajnos a viselkedesuk meg taszitobb.

tegnapelőtt 08:55
 28/65 anonim ***** válasza:
26%

Egyáltalán nincs igazuk.

Azért mehettek hozzád, mert azt gondolták, nálad könnyebb dolguk van.

A fiatal csajszik tudnak nőiesek lenni, csak nem feltétlenül mutatják ki ezt akárkinek. A jelek szerint az általad említett srácok nem voltak alkalmasak rá

tegnapelőtt 08:57
 29/65 anonim ***** válasza:
12%

“Igy 26 evesen azt kell, hogy mondjam hogy en azt latom, hogy a nok 30 (+) eves korukra lesznek igazan noiesek. Nincsenek meg mar a kislanyos vonasok, van onbizalmuk es egy stabil eletuk es nagy szazalekuk csinos.”

Ezt minden evben le irod valami kamu korral..

tegnapelőtt 09:01
 30/65 anonim ***** válasza:
83%

28

Nezd már meg milyen ruhákban járnak. :D hatszor nagyobb pulcsi, háromszor nagyobb farmer, házi papucsszerű mamuszok.

És nem, nem azért jöttek, mert könnyebb dolguk volt, 22 évesnek néztek. :)

tegnapelőtt 09:10
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!