Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem vicces, amikor a 30-35 éves nők a 20-25 éves nőkkel próbálnak versenyezni a jó pasikért?

Figyelt kérdés

Ez kicsit olyan mint amikor egy srác aki néha lejár az edzőterembe egy kicsit súlyzózni, azt hiszi kiütheti Mike Tysont. Nem ütheti ki. :) Nem az a súlycsoport.

Vagy kb. olyan amikor az ukránok azt hitték legyőzhetik az oroszokat, nem győzhették le, nem is volt esélyük soha. Most meg rá is fáznak, a fejük fölött tárgyalnak a sorsukról, úgy hogy őket meg sem kérdezik. Lapot sem osztanak nekik a tárgyalóasztalnál. Tehát súlyos vereséget szenvedtek, ami törvényszerű volt az első perctől kezdve.

Nekem ezek a hasonlatok jutnak eszembe azokról a nőkről, akik a 30-as éveikben próbálnak versenyezni a 20-as nőkkel. Szerintetek nem szánalmas ez?

febr. 19. 23:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
5%

Ez nem cáfolja azt, amit mondtam. A volt barátnőm 21 eves lesz, de ő sem volt az a kifejezetten csajos típus. Ám, amikor velem találkozott, akkor nőiesen öltözködött, szépen kisminkelte magát, szóval olyan csajos volt.

Erre utaltam a #28-as kommentben, hogy ezek a nők is tudnak nőiesek lenni, csak nem akárkinek.

A két srác nem érdemelte ki, hogy lássák ezt az oldalt. Tök mindegy, mennyinek néztek, akkor is azt gondolták, nálad könnyebb dolguk lesz, főleg miután meg tudták a korod, és rákezdtek a "mai lányok..." boomer szövegre.

tegnapelőtt 09:17
 32/65 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy bírom, hogy a 30-40 éves nő az = anya..
tegnapelőtt 09:19
 33/65 anonim ***** válasza:
85%
Negyvenes nőként én csak figyelek itt, popcornnal a kezemben :)
tegnapelőtt 09:21
 34/65 anonim ***** válasza:
85%

31

Tök jó, hogy ismeretlenül te jobban tudod a dolgokat, mint mi, akik benne voltunk és átéltük. :)

tegnapelőtt 09:28
 35/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a kor számít ilyen szempontból, hanem maga az egyén. Egy sportos, stresszmentes életet élő, ápolt, igényes, szép harmincas nőre biztos több jó pasi jut, mint egy dagadt, ápolatlan, csúnya 20 éves csajra. Attól, hogy valaki 20 éves, nem lesz automatikusan jó nő és egy harmincas elején járó nő sem aszott múmia, mint ahogy azt te itt próbálod erőltetni :D
tegnapelőtt 09:38
 36/65 anonim ***** válasza:
95%
A kérdező élvezettel rugdossa az ukránokat és a nőket, de arra már érzékenyen reagált és töröltette a kommentemet, hogy leírtam sose lenne esélye 30-as nőknél se és helyette itt próbálja kiélni magát. Ezt is töröltesd, te kis görcs😂
tegnapelőtt 10:20
 37/65 anonim ***** válasza:
95%

Igen, ez tipikus incel, 60 éves mami se jutna neki, ezért próbál folyamat belerúgni a nőkbe. Amolyan gyerekes bosszú/hiszti.

tegnapelőtt 10:22
 38/65 anonim ***** válasza:
100%

Úgy hülyeség amit írsz ahogy van kérdező.

Teljesmértékben emberfüggő.

22 éves színésznő:

[link]

38 éves színésznő:

[link]

tegnapelőtt 10:22
 39/65 anonim ***** válasza:
0%
1 eve allt be ez a bő gatya meg pulcsi a csajok egy részénél, előtte tapados cica nadragokba meg farmerokba jartak .. a ven pynák mindenbe bele kotnek ..
tegnapelőtt 10:26
 40/65 anonim ***** válasza:
86%

Nem 1 éve, már legalább 5 éve ez a divat a tini korosztálynál :D Szerintem amúgy szörnyű és nőietlen, de kinek mi…

tegnapelőtt 10:29
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!