Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan szép nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan szép nők akik nem csak azt nézik a férfiakban, hogy milyen magasak meg milyen jóképűek?

Figyelt kérdés
febr. 15. 18:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
Magadról mesélj, ne a nőkről.
febr. 15. 19:34
 22/69 anonim ***** válasza:
Aha. Pl.. én. De nyugi, az én "hatalmas" elvárásaimat sem tudják sokan megugrani, ezek pedig megfelelő intelligencia kvóciens és nem negatív EQ.
febr. 15. 19:38
 23/69 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ronda. Attól, hogy egy férfi 170 és nem 190 magas még nem lesz ronda.

Sokszor meg azt hazudgálják a nők, hogy szeretik ha egy férfinek van egy kis pocakja és nem csak ilyen kockahasú üresfejű hülyegyerek. De persze ez se igaz, mert csak az kell, hogy ilyen selyemfiú legyen.

febr. 15. 19:40
 24/69 anonim ***** válasza:
Nekem nem fontos a magasság, de fontos, hogy jóképű legyen, nálam a pocak tuti kizáró ok.
febr. 15. 19:48
 25/69 anonim ***** válasza:
Van olyan nő, akit nem zavar a kis pocak, mást meg igen. Ettől még nem lesz hazugság, van akire igaz. Az viszont lehet, hogy nem ugyanazt értitek kis pocak alatt.
febr. 15. 19:50
 26/69 A kérdező kommentje:
Botrányos hova jutott a női társadalom és még hova fog a social media miatt, 20-30 éve teljesen mások voltak a viszonyok.
febr. 15. 19:53
 27/69 anonim ***** válasza:
67%

"Egy nőnek a legnagyobb erénye, hogy szép és szexuálisan vonzó. A férfiaknak ez számít.

De egy nőnek nem ez kellene, hogy számítson."

Világosíts fel kérlek, hogy egy férfinak mi a legnagyobb erénye és mi kéne, hogy számítson a nőknek.

febr. 15. 20:06
 28/69 A kérdező kommentje:
Jó belső tulajdonságok, megbízható, nem csalja meg, vesz neki néha dolgokat, stb.
febr. 15. 20:08
 29/69 anonim ***** válasza:
76%
Szívás, most már a férfiaknak is kell valami teljesítményt nyújtani és nem volt elég csak férfinak születni.
febr. 15. 20:09
 30/69 A kérdező kommentje:
A nőket túlzóan felhúzta a társadalom egy olyan szintre amit ki se érdemeltek ezzel van a gond.. és akkor még megy a sírás az egyenlőtlenség miatt miközben pont, hogy ott tartunk, hogy a nőknek már mindent szabad.
febr. 15. 20:11
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!