Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan szép nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan szép nők akik nem csak azt nézik a férfiakban, hogy milyen magasak meg milyen jóképűek?

Figyelt kérdés
febr. 15. 18:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted egy nőnél nem fontos, hogy jó belső tulajdonságai legyenek, megbízható legyen és ne csalja meg a párját? Ha ezt egy nő teljesíti és még jól is néz ki, miért ne keresne olyan férfit, aki szintén jó tulajdonságokkal rendelkezik, jól bánik vele és ezen felül külsőre is tetszik neki? Ez nem úgy működik, hogy aki jól néz ki az rossz ember. Mindenki olyan párt szeretne, aki külsőre és belsőre is tetszik neki.
febr. 15. 20:14
 32/69 anonim ***** válasza:
67%

30

Hát nem tudom, engem a végzettségem és a munkám húzott fel arra a szintre, ahol most vagyok, és k*rvára megdolgoztam érte és kiérdemeltem. Nem tudom, mit értesz "nőknek már mindent szabad" alatt, de például én örülök, hogy lehetővé tettem magamnak, hogy se a szüleimtől, se egy konkrét munkahelytől, se valami lelki nyomorék, hatalomvágyó férfitől ne függjek.

febr. 15. 20:14
 33/69 anonim ***** válasza:

Nem!

Egyedül maradsz.

febr. 15. 20:16
 34/69 anonim ***** válasza:

"Egy nőnek a legnagyobb erénye, hogy szép és szexuálisan vonzó. A férfiaknak ez számít.

De egy nőnek nem ez kellene, hogy számítson."

Legyen sok pénzed és ne legyél sóher!

febr. 15. 20:17
 35/69 A kérdező kommentje:

Nem minden esetben, de legtöbb esetben igen. Aki jól néz ki az visszaél vele .

Nem egyénekről beszéltem, hanem a nők társadalomban elfoglalt helyéről.

febr. 15. 20:17
 36/69 anonim ***** válasza:
Na, akkor ha én szép vagyok akkor lehetek veled bunkó, meg meg is csalhatlak ugye? Hiszen bennem csak az az érték, hogy szép vagyok.
febr. 15. 20:20
 37/69 A kérdező kommentje:
Van pénzem, de ha fizetős nőt akarok, akkor a rosszlanyokra megyek fel.. de erre nem vágyok már, voltam eleget anno.
febr. 15. 20:20
 38/69 A kérdező kommentje:

Hát igen, a legtöbb nő ilyen, ez jó leirat volt.

febr. 15. 20:21
 39/69 anonim ***** válasza:
52%
Neked fontos a vonzalom, a nőnek is az. Ez van. Ha nem vagy hajlandó ezen lentebb adni, mástól se várd. Valószínűleg egy csúnya nőnek se te lennél az esete, csak ő is lentebb adná. Ha erre nem vagy hajlandó (mert nem kötelező, egyedül maradni is tök oké), akkor ez van.
febr. 15. 20:23
 40/69 A kérdező kommentje:
Inkább leszek egyedül minthogy egy nekem nem megfelelő kinézetű nővel szenvedjek.
febr. 15. 20:27
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!