Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan szép nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan szép nők akik nem csak azt nézik a férfiakban, hogy milyen magasak meg milyen jóképűek?

Figyelt kérdés
febr. 15. 18:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
Én csak leírtam, amit te. Hogy a nőben csak a szépség számít, akkor ez fog történni. Hisz akkor nála nem fontos hogy kedves legyen meg hűséges?
febr. 15. 20:27
 42/69 A kérdező kommentje:

Ne hasonlíts egy nőt egy férfihoz.

Ez olyan, hogy a macska nyávog a kutya meg ugat.

Két különböző dolog.

febr. 15. 20:31
 43/69 anonim ***** válasza:

Én is inkább lennék egyedül, mint olyannal, aki nem tetszik külsőre vagy belsőre. Mindkettő számít. De megnyugodhatsz, hiába magas és jóképű valaki, ha rosszul bánik velem, nem megbízható vagy valami számomra fontos belső tulajdonsággal nem rendelkezik, akkor ugyanúgy nem jönnék össze vele. Nem csak a külsőt nézem, de egy szintig az is számít. Nem működne egy olyan kapcsolat, ahol taszít a másik külseje és legszívesebben hozzá se érnék.

Ne érsd félre, nem kell 10/10-es külső, de az kell, hogy tetszen. És volt már több kapcsolatom, most is van, nem irreális elvárások ezek.

febr. 15. 20:42
 44/69 anonim ***** válasza:
De persze lehet sírni, hogy a nőkben van a hiba, csak ettől neked nem lesz jobb. Ha nem akarsz egyedül maradni, akkor neked kell változtatnod, arra hiába vársz, hogy majd mindenki más igazodik a te elképzeléseidhez.
febr. 15. 20:43
 45/69 anonim ***** válasza:
67%
Ja, persze elfelejtettem hogy a nemes ferfi nem, nekik csak megszületni kellett, minden mást meg majd a nők csinálnak. Na, te például megérdemeled, hogy egyedül halsz meg. Az ilyen undormány nem érdemel nőt.
febr. 15. 20:46
 46/69 A kérdező kommentje:

Attól még megdugja a sok nőt az a férfi aztán eldobja.

febr. 15. 20:49
 47/69 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Pont ezért írtam, hogy volt már több kapcsolatom, mindig néztem a külsőt és a belsőt is, mindegyikük normális volt, jól bánt velem, nem csaltak meg (én se őket) és soha senki nem dobott szex után.

Tény, hogy van az is, amit te írsz, de pont ezért kell megválogatni kivel ismerkedik az ember. Nem az a megoldás, hogy a nők jöjjenek össze akármilyen külsejű férfival és akkor az majd nem csalja meg. Ha jól választ, az se fogja, aki külsőre is tetszik neki.

Amúgy meg ha adna is esélyt olyannak, akihez kicsit sem vonzódik, akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem akar szexelni, hát egy férfinak vannak szükségletei. Pont azért, mert szexuálisan nem vonzódik hozzá és nem kívánja.

febr. 15. 21:00
 48/69 anonim ***** válasza:
75%
Most eltekintve attól, hogy én már szerencsére találtam normális férfit, ha ez lenne a két választásom, hogy egy jóképű csávó, aki csak 1-2 alkalmat akar, vagy te, akinek a, egyetlen erénye hogy nem csal meg (főleg azért mert másnak nem kell ugye), a jóképű csávót választanám.
febr. 15. 21:01
 49/69 A kérdező kommentje:

Na végre kibújt a szög a zsákból. Itt van a probléma a nőkkel.

Sírnak, hogy normális férfit akarnak, közben meg inkább odamennek ahol tudják, hogy eldobják őket mint egy rongyot pár menet után.

febr. 15. 21:14
 50/69 anonim ***** válasza:
79%

Nem érted. Te vagy annyira alja, hogy még az is jobb nálad ha eldobnak.

Én egyébként férjnél vagyok, egy magas, kedves, magasan képzett, jól kereső férjjel. De ha csak ilyen lehetőségeim lettek volna, inkább maradok egyedül.

febr. 15. 21:17
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!