Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmincas jó pasiként most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas jó pasiként most akkor a harmincas nőket, vagy a huszonéves lányokat lenne érdemes inkább megcélozni?

Figyelt kérdés
Stabil, jó egzisztencia, átlag feletti kinézet, népszerűség a nők körében, igényes megjelenés. A magyar nők között válogatva mi érné meg jobban, a húszasok vagy a harmincasok? Lehetőleg indoklást is kérek, hogy melyik miért jobb.

ma 13:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Úgy látom akkor itt már tényleg nem lehet normális, segítő válaszokat kapni a kérdésekre. Ha a válaszolók szerint is csak a csóró, sikertelen, ronda emberek maradtak az oldalon. Mellesleg a frusztrált, kötekedő, élettelen válaszokból én is pontosan ezt szűrtem le... De nem baj, majd felteszem máshol a kérdésem. Viszlát!
ma 14:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem normális, segítő válasz az, hogy a párkeresés nem üzlet, azzal ismerkedj akibe beleszeretsz / bele tudnál szeretni? :D
ma 14:26
 13/20 A kérdező kommentje:
Mert mint én azt a kérdésemben írtam, az előnyöket és hátrányokat szerettem volna megtudni a két korosztálynál. Amiről persze egyik válaszoló sem írt.
ma 14:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy megszavazzuk az egyik csoportot, tényekkel (biológiai, pszichológiai, statisztikai, satöbbi) alátámaszva.

Aztán találkozol Álmaid Nőjével, Ms. Tökéletessel, aki viszont a másik korosztályba tartozik.

Na, vagy fittyet hánysz az itteni kutatómunkára és összejössz vele, vagy pont erre hallgatva elhajtod a búsba. Melyik a szarabb helyzet?

ma 14:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

De ez alapvetően egy rossz hozzáállás, a párkapcsolatok nem így működnek egyszerűen. Értelmezhetetlen a kérdés így.

ma 14:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy üveg bornál meg tudod mondani, hogy az adott évjárat jellemzően milyen. Egy autónál is fel lehet sorolni, hogy az adott évben gyártott típus jellemzően milyen.

De egy ember? Ahány fajta, annyi féle. Valaki 40 évesen fiatalos, valaki 30 évesen érettebb. Csak általánosan lehet nem túl pontos véleményt mondani, de kb kitörölheted vele az ismerkedés során.

ma 14:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
13. Aki (állítólag) népszerű a nőknél, az tisztába van (lenne) minden előnyükkel, hátrányukkal - ha egyáltalán és egyértelműen kategorizálhatóak lennének szimplán kor szerint.
ma 14:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden téren ilyen szuper jó vagy, akkor 30 évesen miért nincs nőd? Vagy megint egy dagadt incel álmodozik a pörkölt szaftos trikójában recsi után a fotelban míg anyuka a konyhában mosogat? Ej ejjj...
ma 15:08
 19/20 anonim ***** válasza:
18. Pontosan!
ma 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Egy 22-23 éves, frissdiplomás, szép arcú, vékony vagy átlagos testalkatú (és értelmes) lányt célozz meg, ő még sokáig vonzó nő lesz.
ma 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!