Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyre több 30-as meg 40-es nő huszonéves srácokkal van együtt?
Figyelt kérdés
Számos példát láttam erre. 40 éves nő, 22 éves fiú dugja. 35 éves nő, 19 éves fiú dugja. Kinek jó ez???
38F
nov. 6. 12:48
1/24 gergelice16 válasza:
Gondolom mindenkinek, aki benne van, különben nem csinálák...
Egyébként nem gyakori ez, mégha te úgy is tapasztalod.
3/24 anonim válasza:
Jaja akik csinálják azoknak nagyon jó ezért csinálják :) A huszonéves pasi egy tapasztalt nővel bújhat ágyba, a 30-40-es nő meg élvezi a fiatalos lendületet. Ettől még a nők többsége NEM vágyik nála ennyivel fiatalabb partnerre.
4/24 anonim válasza:
Soha nem hallottam ilyesmit a környékemen. Nyilván nem lehetetlen dolog, de minden bizonnyal ritka.
5/24 anonim válasza:
Undorító és nem hallottam hasonlót se, nekem normális ismeretségi köröm van.
7/24 anonim válasza:
Mert testileg sokkal vonzóbbak, mint a nagyapámra emlékeztető korukbeliek.🤷
8/24 anonim válasza:
Ha megnézed, a pénzes sztárok is jellemzően fiatal pasikkal vannak. Aki anyagilag független és nem tervez családot, az inkább hancúrozik egy feszes 22 éves fiúval, mint egy tatával:D
9/24 r.sentinel válasza:
Ne legyenunk alszentek ez vice versa mukodik.
10/24 anonim válasza:
40 vagyok,lehet nék fiatalokkal,de nem igazán jönnek be.Egy,kettő.Az se biztos,hogy jobb az ágyban,visszaemlékezve fiatal koromra,akkor is kevés férfi volt jo az ágyban.
Amúgy meg nincs benne semmi.Tetszenek egymásnak,élvezik az életet.Ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!