Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyre több 30-as meg 40-es nő huszonéves srácokkal van együtt?

Figyelt kérdés

Számos példát láttam erre. 40 éves nő, 22 éves fiú dugja. 35 éves nő, 19 éves fiú dugja. Kinek jó ez???

38F

nov. 6. 12:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%
Azért amiért én a 20 éves csajokat dugom
nov. 6. 14:09
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez fordítva sokkal gyakoribb. Mégse botránkozik meg senki rajta, hogy 40 éves fickó 22 éves csajjal jár össze. Én egy ilyet ismerek, ahol 13 év van a nő javára, de ők 20 éve együtt vannak és gyerek is van.
nov. 6. 14:12
 13/24 anonim ***** válasza:
63%
Keményebb van nekik,meg több menetet bírnak. Meg feszes a testük,nincsenek elpuhulva.
nov. 6. 14:43
 14/24 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes, máskor meg azt szajkózzátok, hogy 30 fölött már senkinek nem kell egy nő. Most akkor hogy lehet, hogy huszonéves fiúkák 30-40-es nőket tologatnak?
nov. 6. 17:10
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
Ez neked miért is baj?
nov. 6. 17:42
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Kinek jó ez???

Mindkét félek Szívem 😂

44N/28F

nov. 6. 18:28
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért fordított eset már elfogadható számodra ? Van pár huszon eves srác van akinek bejon a 30-40+korosztály és? Téged ez miért zavar
nov. 6. 20:43
 18/24 anonim ***** válasza:
24%
Anyakomplexus a férfi részéről, másrészt a nőnek is tetszik a dolog részben az egojának, részben merthogy nála is esetleg kifutóban van a saját gyereke.
nov. 6. 21:05
 19/24 anonim ***** válasza:
75%

30-as vagyok, volt pár alkalmi kapcsolatom huszon1-2 éves srácokkal.

Amit írtak mások is, szép a testük. Sok idősebb férfi elhanyagolja magát, nem sportol, elhízik.

Viszont a huszas korosztály gondolkodásmódja taszít. A "nekem minden jár", a munka nélküli pénzkeresés, a tiktok, insta-celebkedés világa... nekem nem jön át a "vibe-ja" (meg a minden eredetiséget nélkülöző szleng, egyszerűen csak félig angolul beszélnek).

Volt, aki meg akart győzni arról, hogy lapos a Föld, a másik csak párolt zöldségen élt, a harmadik ezotériába burkolta a perverzióit (szex kint teliholdkor valami mezőn a nemtommilyen energia miatt).

Komolytalanok, nem az életbeli tapasztalatokat hiányolom, hanem sokan egyszerűen butábbak, mint mi voltunk. Mindenféle egyetemekbe belekezdenek, csak dolgozni ne kelljen stb. Stabil, komoly kapcsolatra nem kellenek, minimum egzisztencia sincs (2 havi kauciót nem fizetnek ki sokan). Én jómódú vagyok, de nem tartok el senkit.

nov. 6. 21:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sem jellemző. Nem feküdnék le egy fiúval, aki annyi idős, mint a gyerekem.
nov. 6. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!