Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki sokkal több ideig szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sokkal több ideig szingli huszonévesen mint kapcsolatban van, azzal baj van?

Figyelt kérdés

Már kezdem azt gondolni valami nagy gáz lehet velem. Az tény hogy a társkert elutasítom (mert nem akarom, ismerkedtem már onnan, nekem túl mesterséges). Máshol meg nem szólít le senki, vagy ha igen egyáltalán nem tetszik az illető.

Hónapok óta nincs senkim. Vártam, mentem helyekre, nem erőltettem-ígyse. Évek óta mentem szét az exemmel, persze kb 1-1,5 évig voltam ismerkedésben hosszabban két sráccal de egyikkel se lettünk egy pár (egy esetben én nem akartam a másikban meg a másik)

Szóval elég jól mennek a hétköznapi dolgaim, sokat utazok jól kommunikálok, sok jó és minőségi barát és ember vesz körül.

De párkapcsolat miért nem?

Iszonyat könnyen kialakítok barátságot, vannak lány és fiú barátaim. De egy ideje senki se közelít felém olyan céllal. Randizni már egy éve nem voltam, és 24 vagyok…

Elpocsékolt időnek érzem, nincs szex, de alkalmi nem nekem való, nem megy érzelem nélkül. Szerelmes 5 éve voltam, azóta senki…

Most komolyan, ha ennyire rég egyedül vagyok az csakis az én hibám? Sose kaptam negatívat, hogy miért nem akarnak velem lenni. De kezdem hinni hogy amit gondolok magamról hogy jó és értékes ember vagyok- és ahogy látnak másik is, az nem korrelál. Ha annyira fsza és intelligens lány lennék, lenne udvarlóm, mégcsak a kérdésnek se kelllene felmerülnie nem?

dec. 9. 23:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Sokan vannak így ezzel (például én is, csak férfiként).

Az segíthet, ha megpróbálod kitalálni, mi lehet az a tulajdonságod, ami ezt okozza. Tudom, hogy közhely, de első helyen a külsőd a kérdés. Ha biztos vagy benne, hogy nem azzal van a gond, akkor jöhetnek az olyanok, mint hogy hogyan kommunikálsz amikor fiúkkal beszélsz, mit sugárzol feléjük. Lehet, hogy vannak, akiknek szimplán nem veszik észre, hogy bejönnek neked. Ilyenkor te is kezdeményezhetsz (vannak olyan srácok, akik örülnek ennek...).

dec. 9. 23:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Kulsovel nincs gond, alakkal sincs, szimplan valszeg erzodhet hogy alulertekelem magam es nem hiszek a sajat szerethetosegembem. Tenyleg negativ vagyok ebben
dec. 9. 23:57
 3/15 anonim ***** válasza:

Ha azt nyomod, hogy nem vagy elég jó, és ilyen kishitű vagy az tényleg probléma.

Lehozod az életről a másikat is.

dec. 10. 00:07
 4/15 A kérdező kommentje:

Verbálisan nem mondom, van bőven önbizalmam más területen de párkapcsolatban nincs. Valszeg kifelé érződik.

Vagyis volt bőven önbizalmam, de jó pár ember volt aki ezt megtörte bennem, főleg akivel egy éve voltam

dec. 10. 00:09
 5/15 anonim ***** válasza:

én elvihetlen randizni, a piactéri kolbászoshoz még tea is lesz :)

btw kicsit elszakadtál a világtól, és befordultál de nincs veled semmi baj

mindenki máshogy éli az életét és máshogy emészti meg azt ami eddig volt vele

neked ez ilyen, ha nem tetszik változtathatsz rajta bármikor

de baj nincs veled!

F/31

dec. 10. 00:30
 6/15 anonim ***** válasza:
56%

szerintem eltúlzod....hónapok óta...mintha 10 éve nem lenne senkid.

Ne legyél türelmetlen.

Ha van társaságod, programjaid, közösségekbe jársz,. akkor előbb utóbb leszólíthat valaki.

Ha pedig mindig olyan aki nem tetszik, akkor te is megteheted az első lépést annál aki tetszik. Nem kell a sablonos kifogás h jajj ő a férfi szóljon ő hozzám....lehet h akkor valóban évekig fogsz várni.

Amúgy sem tudhatjuk milyen lehetsz élőben, és hogy viselkedhetsz

dec. 10. 08:49
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Mert nem szólítunk le,mert unjuk a flegma pofákat :)
dec. 10. 10:11
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
Most akkor meghívjalak valahova? :D
dec. 10. 10:13
 9/15 anonim ***** válasza:

"Hónapok óta nincs senkim."

"Randizni már egy éve nem voltam, és 24 vagyok…"

Jajj te szegény, szerintem itt a gyakoris közönség mindjárt elkezd sajnálni...

A legtöbbeknek soha nem volt még egy randija sem, meg HÓNAPOK óta nincs senkid... hát cudar világ lehet az tény. Sokan 40+ évesen sem voltak soha senkivel, semmilyen jellegű szexualitás nem jutott az életükbe. Akkor ők mit szóljanak?

Nekem is úgy érnek véget nemsokára a 20-as éveim, hogy nem sok közöm volt a nőkhöz. 5 éve nincs senkim, 3 éve nem voltam nővel és igazából olyan tipikus randin életemben egyszer sem voltam.

dec. 10. 11:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Tudhatnád, hogy nőkre és férfiakra nem ugyanaz a mérce vonatkozik.

dec. 10. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!