Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki sokkal több ideig szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sokkal több ideig szingli huszonévesen mint kapcsolatban van, azzal baj van?

Figyelt kérdés

Már kezdem azt gondolni valami nagy gáz lehet velem. Az tény hogy a társkert elutasítom (mert nem akarom, ismerkedtem már onnan, nekem túl mesterséges). Máshol meg nem szólít le senki, vagy ha igen egyáltalán nem tetszik az illető.

Hónapok óta nincs senkim. Vártam, mentem helyekre, nem erőltettem-ígyse. Évek óta mentem szét az exemmel, persze kb 1-1,5 évig voltam ismerkedésben hosszabban két sráccal de egyikkel se lettünk egy pár (egy esetben én nem akartam a másikban meg a másik)

Szóval elég jól mennek a hétköznapi dolgaim, sokat utazok jól kommunikálok, sok jó és minőségi barát és ember vesz körül.

De párkapcsolat miért nem?

Iszonyat könnyen kialakítok barátságot, vannak lány és fiú barátaim. De egy ideje senki se közelít felém olyan céllal. Randizni már egy éve nem voltam, és 24 vagyok…

Elpocsékolt időnek érzem, nincs szex, de alkalmi nem nekem való, nem megy érzelem nélkül. Szerelmes 5 éve voltam, azóta senki…

Most komolyan, ha ennyire rég egyedül vagyok az csakis az én hibám? Sose kaptam negatívat, hogy miért nem akarnak velem lenni. De kezdem hinni hogy amit gondolok magamról hogy jó és értékes ember vagyok- és ahogy látnak másik is, az nem korrelál. Ha annyira fsza és intelligens lány lennék, lenne udvarlóm, mégcsak a kérdésnek se kelllene felmerülnie nem?

dec. 9. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nőként csatlakozom a 9-eshez.

B+, 33 múltam, több mint 10,5 ÉVE nihil. (Pechemre magas libidóval és fizikaiintimitás-igénnyel ráadásul.)

Ne vicceljünk már...

dec. 10. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 Te azért nőként legalább könnyebben meg tudod élni a fizikai intimitás igényedet és a pasik még imádják is, ha egy nőnek magas a libidója. Értem, hogy komoly kapcsolatot nehezebb találni, mondjuk a 10 év elég durva szám.
dec. 10. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:

12: Hát nem, előnytelen külsejű nőként nem. Így max. olyan szexben lehetne részem (ha nagyon durván nyomulnék), ami lényegében csak egy önző, gyors belém ürítés, tehát számomra élvezhetetlen, mellette még egy minimális jó szomszédi/haveri viszonyra jellemző kommunikációt és viselkedést sem kapnék, csak bárdolatlan tahóságot, a fizikai intimitás egyéb formái meg csak felesleges és kerülendő sallangoknak számítanának részükről ilyen esetben. Mindezt olyan férfiaktól, hogy...

Nagyon el vagytok ti, férfiak tévedve a nők lehetőségeit illetően. Vagy csak a legalább átlagos kinézetű számít nektek nőnek...

dec. 10. 12:35
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as: "Vagy csak a legalább átlagos kinézetű számít nektek nőnek..." lehet, de a nőknek már az átlag kinézetű férfi sem számít férfinek. A nők szerint 80%-a a férfiaknak átlag alatti...
dec. 10. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
13# annyira nem lehetsz ronda :O
dec. 10. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!