Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy huszonéves kiemelkedően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy huszonéves kiemelkedően szép nő mikor szexel, ha az elmúlt 5 évben nem volt komoly kapcsolata?

Figyelt kérdés

Van egy lányismerősöm, húszas évei elejét járja. Az elmúlt 5 évben nem volt komoly kapcsolata, de talán soha. Valamilyen kapcsolata lehet, hogy volt, de annyira komollyá nem vált egy sem, hogy arról már az ismerősei is tudjanak.

Azon gondolkodtam, hogy az ilyen nők vajon mit csinálnak... Az kizárt, hogy ez idő alatt soha senkivel nem volt, biztos vágyik a szexre ő is és minden lehetősége megvan rá, mert vonzó.

Beéri néhány futókalanddal időközönként? Évente néhányszor? Mondjuk ha azt összeadom, már úgy is vagy 10-20-30 pasi kijön, ha mindig mással... azért ennyire nem ribi a legtöbb nő.

Vagy szexkapcsolatot tart, összejár valakivel csak szexelni? Esetleg próbálkozik kapcsolatot kialakítani, de ezek 1-2 hónap alatt elhalnak, mielőtt publikus lenne?

Vagy mégis teljesen magányos életet él? Azt nem hiszem.

Mit csinálnak az ilyen nők?

2020. nov. 5. 16:31
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
95%
Nem minden nő olyan szexmániás, mint a férfiak vagy épp más nők. Tudom hihetetlen, de megesik, hogy a karrierjére koncentrál, az előrelépésre. Nem mindenki olyan, hogy a farka/p*nája irányítja. Személyiségfüggő. Nagy csalódás után is elképzelhető, hogy egyelőre gusztusa sincs a másik nemhez, így szünetelteti a dolgokat.
2020. nov. 5. 16:35
 2/40 anonim ***** válasza:
79%
Bármi lehet. Attól kezdve, hogy önértékelési problémák miatt nem ismerkedik, addig, hogy fix kapcsolata van, de az illető nős.
2020. nov. 5. 16:37
 3/40 anonim ***** válasza:
67%

Mikor? :D

Amikor csak akar :D

2020. nov. 5. 16:43
 4/40 anonim ***** válasza:
16%
Lehet túl sokra tartja magát, ezért nincs neki senkije. Tart egy anal plugot meg egy vibrátort és amíg nem fogja fel, hogy ő nem több másnál, addig el van ezekkel.
2020. nov. 5. 17:09
 5/40 anonim ***** válasza:
13%
ezekből a túlzottan válogató nőkből lesznek a macskés aszsonyok
2020. nov. 5. 17:13
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Én anno 25 éves koromig nem szexeltem, hiszen kapcsolatom sem volt. Igen, válogattam, mert akárki nem lett volna jó. Én belsőre válogattam, de azt itt ugyanúgy lenézik, tehát mindegy. Én úgy szoktam fogalmazni hogy a kutyának se kellettem, de nyilván nem így volt, csak potenciális partner nem jött. Huszonévesen sosem mentem volna bele szex kapcsolatba, vagy egyéjszakásba.
2020. nov. 5. 17:13
 7/40 anonim ***** válasza:
21%
Ha tényleg nagyon szép nő, akkor több pasi is dugja titokban.
2020. nov. 5. 17:46
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyéjszakás a nőnek magas kockázat, kicsi öröm. A szex azzal jó, akit ismersz, és tudja, mi a jó neked. Megsúgom, hogy egy vibrátor, vagy egy egyszerű nyakmasszírozó a lába közé sokkal kielégítőbb, mint egy random farok. A pasik agyacskájában van ez, hogy "ezt a nőt basznám, tehát ez a nő baszik".
2020. nov. 5. 17:48
 9/40 Sunshinedoll ***** válasza:
35%
Amikor csak kedve tartja! Ezért jó szingli, szép nőnek lenni :D
2020. nov. 5. 17:51
 10/40 anonim ***** válasza:
87%
30.000 ftért már kapni olyan vibrátort, ami többet ad, mint bármelyik pasi akivel eddig dolgom volt. Minek pocsékoljam az időmet/energiámat pasizásra, ha a vibrátoromtól akkor és azt kapom, amit akarok. Még viszonozni sem kell.
2020. nov. 5. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!