Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Milyen gyakori hogy öleléssel puszival köszöntök a barátotoknak? Ha napi 3 találkozás 3 ölelés. (bár ez kicsit furán hangzik :-) )
Figyelt kérdés
Találkozgatok egy lánnyal, nem volt semmi bár én szeretném de úgy veszem észre ő nem.
De amikor találkoznunk mindig ugrik a nyakamba...
ma 12:32
1/10 A kérdező kommentje:
Bent maradtam a barátzónában? :-(
ma 12:33
2/10 anonim válasza:
Egyszer kapd már fel egy ilyen helyzetben. Ha én rajongok valakiért, nem bánnám, ha romantikával viszonozná az örömöm, hogy láthatom, ölelhetem!
3/10 A kérdező kommentje:
Hidd el próbálkozok de kevés sikerrel.
Pl szilveszterkor is egyedül volt otthon.
Mondtam neki hogy átmegyek vagy átjön iszogatunk elleszünk.
De nem lett belőle semmi.
ma 12:46
4/10 anonim válasza:
Pedig valahogyan kapd el, mert ennek a huzavonának semmi értelme.
5/10 A kérdező kommentje:
Jó lenne nyilván mert amúgy nagyon bejön.
ma 13:00
6/10 anonim válasza:
"de úgy veszem észre ő nem."
akkor valószínűleg ő így köszön. vannak emberek, akik elég közvetlenül kifejezik a (szexuális értelemben) semleges szimpátiájukat és könnyen érintenek, ölelnek másokat.
7/10 anonim válasza:
Valószínűleg 6-nak igaza van. Csókold meg, aztán rájön, hogy teljesen éretlen dolog, amit csinál és félrevezető a magatartása. Az empátia teljes hiánya szerintem. Nem ugrunk minden szimpatikus ember nyakába.
8/10 anonim válasza:
#7 barátom, empátia ahhoz kéne, hogy észleld, különböző emberek különböző módon fejezik ki magukat. a kérdező is látja, hogy a lány nem nagyon érdeklődik felé, ergó csak úgy öleli, mint egy kedvelt barátot. ennyi.
9/10 anonim válasza:
Látja, de nem érdekli, mert "bejön, basznám, nem akarom érteni, amit értek".
10/10 A kérdező kommentje:
Keveseket ölel találkozásor.
😊
ma 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!