Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit kell felmutatni egy fiúnak, hogy első találkozáskor megcsaljátok vele a barátotokat?
Minimum 20 cm, de azt keményen.
Remélem, meg vagy elégedve. Hajrá. Bánfi hajszesz, talán erre is jó. 😅
Szerintem az ilyen első alkalommal rögtön megcsalós esetek inkább a körülményekről szólnak, amihez kell:
1. xar párkapcsolat
2. "sose tudja meg senki" alkalom (távoli hely/barát)
3. valamennyire vonzó másik fél, de itt főleg a külső dominál
Szerintem ha valakinek stabil a kapcsolata, akkor a válaszok közül bármilyen pasassal találkozhat az illető meg sem fordul a fejében a megcsalás.
Egyébként meg, a nők az érzelmek, figyelem hiánya miatt lépnek gyakran félre, a férfiak meg az újdonságérzés miatt.
Nem csalok.
Szakítok, és utána teszem, amihez kedvem van.
Nem pazarlok már időt olyan kapcsolatra, ahol nem érzem jól magam, ahol nincsenek érzelmek, vagy nem működik a szex. 13 évig éltem rossz kapcsolatban, elég volt. És ott sem csaltam. De amikor úgy éreztem, jött valaki, aki tudna érdekelni, akkor azonnal szakítottam. És nagyon megérte. ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!