Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy-hogy azokat a Tinderező nőket dugom meg a leghamarabb, akik a leginkább hangoztatják, hogy komoly kapcsolatot keresnek? Rengetegszer fordul elő, hogy már az első találkozás végén elérem a célomat.
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 15:43
1/13 anonim válasza:
Akasszak egy érmet a nyakadba? :(
2/13 anonim válasza:
Mert kb. top 10%-ba tartozó jó pasi vagy, amilyet a legtöbb nő szeretne magának és valamiért el is hiszik, hogy az jár nekik, hiába vannak ők maguk akár egész messze is a top 10%-tól. (Nem azt mondom, hogy a férfiak szentek és nem vágynak top nőkre, csak ők jobban tudják, hogy nem kaphatják meg őket. Meg egy férfi dug magánál kevésbé vonzó nővel is, fordítva egy nő nem.)
3/13 anonim válasza:
Mert ők általában nem top tier csajok.
4/13 anonim válasza:
Ahogy láttam többnyire csak a duci csúnya lányok szabtak feltételeket, meg nekik voltak elvárásaik. :D
Tehát örülnek, hogy végre kapnak valakit hiába írják ki azt, hogy nem sex kapcsolatot keresnek.
Persze lehet egy két csinos kivétel is.
5/13 anonim válasza:
Fontos lenne a korod. Mert lehet, hogy már nem abban a korban vagy, amikor egy nő vár x hetet, mire beadja a derekát. Egy bizonyos kor után mire várjon az ember? Az meg, hogy te erre még büszke is vagy, hogy csak kihasználod a nőket, csak téged minősít. Ne aggódj, előbb vagy utóbb neked is lesz egy hírneved, majd beüt nálad is a kapuzárási pánik, és majd sírhatsz, hogy nem találsz normális nőt. Bizony, a hírneved után már csak az olyan nők akarnak, aki szintén csak szexet akar.
6/13 anonim válasza:
4. Nem tudom miről beszélsz. Én rengeteg csinos, jó csajnál látom valamilyen formában kiírva, hogy ő komoly kapcsolatot keres, vagy az egyéjszakást keresők hanyagolják őt, stb.
7/13 anonim válasza:
A nőknél a szingli "komoly kapcsolatot keresek" időszak úgy néz ki hogy hetente meglovagolnak egy macsó férfit.
Jó reggelt.
8/13 anonim válasza:
Sörgyári portás, ezt hinnan veszed? Kukkoló vagy, vagy mi?
9/13 anonim válasza:
Mert a nők erős többsége álszent. Amit nagyon hangoztatnak, általában annak pont az ellenkezője igaz rájuk.
Amúgy ezt már én is tapasztaltam. A "nem olyan lány vagyok" csajoktól pár óra alatt megvolt a meztelen kép, aztán, aki közel lakott, azzal pár nap után a szex is.
10/13 anonim válasza:
Én nem fogok kertelni, nem keresek most kapcsolatot, de egy extra helyes fiúval szívesen eltöltenék egy estét vagy akár többet is. Gondolom a kérdező az, ha ennyi lánynál sikere van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!