Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen, kínos szituk a párotok szüleivel, első találkozás alkalmával?
Barátnőm 26 éves, diplomás, egy multinál középvezető. Én 27 vagyok, gipszkarton szerelőként végeztem, de most pizzafutár vagyok. Éppen így ismerkedtünk össze. Már együtt járunk 3 hónapja. Barátnőm elérkezettnek látja az időt, hogy bemutasson a szüleinek. A vicces az egészben, hogy tegnap néztük meg közösen az Apádra ütök C. filmet. Kezdem magam beleképzelni Ben Stiller szerepébe, ha eszembe jut a közelgő találkozó.
Nagyon félek az egésztől, hogy kínossá válhat.
Tudnátok esetleg ötletekkel, vagy tapasztalatokkal segíteni, hogy minnél gördülékenyebben ússzam meg a dolgot?
Az a baj, hogy minél inkább ráparázol, annál nagyobb az esélye, hogy végül kínosan fogsz viselkedni.
Nyugi, csak természetesen!
Szerintem csak add magad! Persze nyilván hozd a legkulturáltabb formád, legyél udvarias, meg egyéb alap illemdolgok, amiket első találkozáskor teszel.
Ha attól félsz, hogy a szülei úgy gondolják, nem vagy a lányukhoz való, vajmi keveset tudsz tenni ezen kívül. :)
A párom egy tősgyökeres értelmiségi család gyereke, sok szempontból igazi jófiú. Ugyan én is diplomás vagyok, de egészen más közegben nőttem fel, ahol anyám az első és egyetlen diplomás a családban (rajtam kívül persze), és hát eléggé ki vagyok tetoválva, meg pár piercing is befigyel. Én is tanakodtam, vajon hogy fognak fogadni a szülei :D. Nem mondom, hogy egészen rám számítottak, amikor először hazavitt, de elég hamar a családba fogadtak. Nem volt gond. Te se aggódj! Csak a saját hozzáállásodra lehetsz befolyással, másra nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!