Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartott lennék? Ez ciki?
A barátommal már 8 éve űztünk valamilyen macska-egér játékfélét,de hivatalosan csak 3 éve jöttünk össze.1 éve hozzáköltöztem és mondta,hogy nem kell dolgoznom.Ő fizeti a reggeliket,ebédeket,vacsorákat,vásárlásokat,nyaralásokat,a fodrászt,a kozmetikusomat,a manikűrösömet,stb.
Tegnap este találkoztunk pár gimis osztálytársunkkal és az egyikőjük megjegyezte(pont az,akit utáltam a 4 év alatt),hogy ő nem tudna ilyen életet élni,hogy semmit nem csinál egész nap,csak vásárol és éttermekben/kávézókban ücsörög a barátnőivel.Mondtam a páromnak később és azt mondta,hogy biztosan csak irigy és hogy ez ne érdekeljen.De már ezt többen is megjegyezték,a saját rokonaim is ráadásul.
Eltartott vagyok?Ez most ciki vagy mi?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Dolgozol? Tanulsz? Keresel munkát? Nem.
Akkor igen, eltartott vagy.
Hogy ciki-e? Szerinted nem, szerintem az.
Én sem tudnék így élni, annak ellenére, hogy megtehetném, hogy itthon maradjak, mert a férjem jól keres. Számomra a felnőtt léthez az is hozzá tartozik, hogy dolgozom, pénzt keresek.
Ha ne adj' Isten valami történik a pároddal vagy "csak" szakítotok, mit fogsz csinálni? Beleírod az önéletrajzodba, hogy 2009-2012 között fodrászhoz, kozmetikushoz jártam?!
Eltartott vagy, voltam én is az-nem találtam sokáig munkahelyet. Jó páran előszeretettel rugdostak belém, éreztették, hogy haszontalan vagyok.
Kaptam olyan megjegyzést is mint te.
hidd el, aki téged szekált, valószínű, hogy iszonyat irigy és cserélne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!