Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság egy ilyen férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság egy ilyen férfi előtt mekkora női sorok állnak?

Figyelt kérdés
38 éves. Alacsony, el van kicsit hízva, kopaszodik de nagyon jó ember, hihetetlen humoros, nagyon intelligens, nagyon jól lehet vele beszélni mindenrőlés 350 ezer a nettója
tegnap 20:11
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Igen, de írtam, hogy általában nekik nem jönnek be az átlagos, alacsonyabb, duci nők. Meg kell figyelni. Én azt tapasztaltam, az alacsony, sörhasú, igénytelen, csóró jeti is instamodellt szeretne maga mellé. Persze nem mind, de sokan közülük. Az egyszerűbb nőket nem nézik meg, ha megnézik, meg összeáll valakivel, mert kell a rendszeres szex, akkor meg esetleg még kritizálja, nem elég vékony, nem jár fodrászhoz, stb. Nagyon furcsa világ lett. Tudom, mert én jól néztem ki, írtam előbb exemrol (anyagilag szarabbul, állt, nem adonisz, motiválatlan volt, ráadásul rosszul öltözött, 20 éve turiban vett farmerban feszített) aki belekötött abba is, miért nem akkor hordok szoknyát, mikor ő itt van. Uis a szárítón volt 2 szoknya, azok kerültek sorra, azt vettem fel, de mivel nem naponta taliztunk, így lemaradt róla. Balhézott a szoknyáért, miközben egyet sem vett nekem. Amúgy fénykép is volt arról, hogy mikor vele voltam, volt rajtam miniruha. 😁 Meg hogy ilyen hajat vágassak, meg olyat. Aztán mondtam neki, nézzen már magára. Én csinosan jártam mindig, mert irodában dolgozok, soha életemben nem vettem turiból semmit, mi már a 80-90-es években butikból öltöztünk a szüleimmel, mikor gyerek, tinédzser voltam. Most varratom a ruháim, mert nem tetszenek a mostani bő szabású fazonok, meg a kínai nejlon ruhák sem, azokért egy fillért nem adok. Kizárólag bőr cipőt hordok, vagy nyáron ha kirándulok, 30 ezres túraszandált, azt is kizárólag nőcis fazont. Azért mondom, hidd el, tényleg insta modellt akar az igénytelenebb is.

26-os. Elárulom nekem még egy napot sem fizetett senki nyaralást, mindig legalább a felét álltam. Sőt. Általában nálam zabáltak, tepedtek, de semmibe nem adtak pénzt. Írtam is, hogy hosszútávon nem tudja egyik sem fedezni, ha nem közös kasszán vannak. Exemnek is hiába mondtam, havonta rakjunk félre fejenként 5 ezer forintot!!!! nyaralásra, ez olyan 6-7 éve volt, nem volt hajlandó rá. Sajnálta a pénzt, mert neki nem volt annyi. 5 ezerről beszélünk. Az kb. fedezte volna a szállást 2-3 éjjelre, panzióban, önellátással, esetleg egy éttermet, meg a benzint. Csak szép kártyából akart fedezni mindent. Nekem az ugye nincs. De akkor a szép kártyát tudta volna használni másra, de akkor is smucigolt, mert nem akart igazából egy forintot sem áldozni semmire. Ez a gond legtöbbször. Nem csak a pénz, hanem hogy smucigok közös program esetében is, vagy ha ennyit keres és vannak gyerekei előző kapcsolatból, akkor meg nem is futja. Még akkor sem, ha felesben van a fizetés. Azért ez 40 éves kor körül elég gáz. Szerintem.

ma 08:14
 32/40 anonim ***** válasza:
26-os, 31-es vagyok újra. Azért ne mondd azt, hogy szerinted is normális, amikor egy 40 éves nő egy 850 forintos kis boldogság feliratú gyertyát kap egy 1000 forintos zoknival születésnapra. Mert általában ennyit szánnak az emberre, én meg vettem neki márkás alsót, akkor volt 3000 forint, vagy pólót sokkal többért, gyerekeinek is ajándékot. Miközben a gyereknek meg tablet, telefon, stb. volt szülinapra, egy 10 évesnek…16 éves Keresztfiam vett 12 ezerért karkötőt a barátnőjének a fényképükkel, ami egy kicsi tokban volt a karkötőn. Meg elmentek mekizni rendszeresen, keresztfiam fizette legtöbbször. Egy hónap alatt többet költött a barátnőjére, mint rám egész évben az exem. Azért mondom, a 30-40-50-es korosztály sajnál mindent egy nőtől, igénytelen magára is, de a nő nézzen ki jól, fizesse a saját részét mindig. Nem a kaliberüknek megfelelő nőt akarnak maguk mellé, hanem sokkal jobbat. Én is többet kerestem, de a saját pénzemből nem tudtam elmenni sehova, mert akkor balhézott. Otthon kellett volna ülnöm vele és tv-t nézni, amit én fizettem ugye. Ez a gond.
ma 08:28
 33/40 anonim ***** válasza:
Romda nore nem is koltok.
ma 08:44
 34/40 anonim ***** válasza:
56%
32-es vagyok. Szóval a nő nézzen ki jól…körmös 10 ezer alsó, fodrász szintén, ha festés van, vagy melír, akkor máris 20 ezer. Jó minőségű, kellemes parfüm, nem gagyi, 75 ml 65 ezer. Egy szép nadrág 15 ezer, nem nejlon, hanem Viszkóz felső 15 ezer. Nekem calzedoniábol van gyapjúharisnyám télire a szoknyához, darabja 6750 forint. Van belőle 6 db. Minden színű szoknyához a megfelelő színű harisnya. Egy minőségi melltartó 15 ezertől kezdődik, nem kínai alsó darabja 3-8000. Én varratom a ruháim, de az is ugyanennyibe kerül, hanem többe, a minőségi anyag métere 6-7 ezer, kell belőle egy felső, vagy alsóhoz 1,5 méter, plusz a varratás. Bőr cipőm darabja 30 ezer. És a férfi mit tesz hozzá? Sokszor semmit. Mert magára sem ad. A nőre is sajnálja a pénzt. Nekem ez a tapasztalatom, sajnos ez van. A nő azért karcsú is legyen, ahhoz megfelelően kell táplálkozni, sportolni. Az sem olcsó, valljuk be. Tehát ha egy rosszabb kinézetű férfi jó kinézetű, csinos nőt akar maga mellé, akkor valamit le kell tennie az asztalra. Valamit valamiért, vagy a saját kategóriájában kell nézelődni, lenőtt ősz hajú (van aki 30 évesen őszül, genetika), fodrászt sosem látott, kínaiből vett nejlonruhában pompázó nőt. De az, hogy magára sem ad, a nő mindent fizessen magának, jól nézzen ki, lakása is legyen, minden, az úgy elég durva, nem? Nyilván akkor a nő is olyan férfit akar maga mellé, aki igényes, jól néz ki, áldoz és odafigyel magára. Akinek van pénze.
ma 08:47
 35/40 anonim ***** válasza:
33-as, nem is kell, de gondolom akkor te adonisz vagy, kb. Brad Pitt kinézettel. Úgy érthető. 😉
ma 08:50
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

34

Te nem vagy normális. Az hogy egy nő igényes magára. Megveszi az alapokat hogy csinos legyen? Azt mi a fészkes fennéért a férfinek kellene finanszírozni?

Te is fizetsz az után hogy a "férfi" helyesen tàplàlkozzon, edzeni járjon, jó minőségű ruhákat hord jön stb? Fizetsz neki te is?

🤔😆

ma 09:34
 37/40 anonim ***** válasza:
71%
Nem kell finanszíroznia senkinek, egy szóval nem írtam, ha tudnál olvasni. :) Mindenki finanszírozza magának, de akkor a férfi is nézzen ki legalább olyan jól. Ezt írtam. Suba a subához, guba a gubához. De az a probléma, amit nem tudtál értelmezni, hogy sok férfi kategóriáján felüli nőt akar magának, de ő ennek nem tud megfelelni. Köszönőviszonyban sincsenek az elvárások, igények a nő felé és az, amit ő nyújtani tud érte. Ahogy a magyartanárom mondta, addig olvasd, amíg meg nem érted. Úgyhogy hajrá! ;)
ma 10:53
 38/40 anonim ***** válasza:
71%
Tehát ha ő nem jár manikűröshöz, ne várja el a nőtől sem. Ha nem jár gyantáztatni, ne várja el a nőtől sem. Ha nem jár barber-hez, akkor ne várja el, hogy a nő járjon fodrászhoz. Ha nem jár kozmetikushoz, ne várja, hogy a nő járjon. Ne várja el, hogy a nő igényesen öltözzön, ha ő maga nem tud. Ne várja el, hogy a nő karcsú, sportos legyen, ha ő sem az. Ne várja el, hogy a nő ilyen-olyan alsóneműt, ruhát vegyen fel, ami csinos, mondom az 15 ezertől indul, ha maga sem képes mondjuk egy alsónadrág darabját 10 ezerért megvenni. Én is szívesen nézem a csinos, igényes, minőségi alsóneműt a másikon. Ha nekem van szövetkabátom 60 ezerért, hogy kinézzek valahogy, amikor színházba megyek, akkor a páromnak is legyen már valami normális szövetkabátja, nézzen már ki ő is valahogy. Én minőségi parfümöt használok, elvárom, hogy a páromon ne pitralon arcszesz bűzölögjön, amitől beájulok. Ha mondjuk megtehetem, hogy elmenjek nyaralni, akkor elmegyek, akár jön, akár nem, de ebből ne legyen cirkusz. Ahogy fordítva sem. Ha nem akar közösen félretenni pénzt sem rá. Érted a lényeget? Mert ugye bizonyos kor felett a párok külön kasszán vannak, főleg ha már elvált mindkettő, akkor nem egykönnyen kötik össze az életüket, olyankor jó esetben már senki nem a nulláról indul, mint 18-20 évesen. Ha pedig mindenki fizet magának mindent, de nem is élnek együtt, akkor mindenki azt csinál, amit akar, vagy részt vesz a másik életében, vagy nem. De azért ha lehet, nőként ne én fizessem már a nyaralását senkinek. Maximum akkor, ha egyszer ő fizeti az enyémet, aztán meg én az övét. Sosem vártam el senkitől, hogy nekem bármit is megvegyen, megveszek magamnak mindent. Ő is tegye ugyanezt. De!!! Az is baj szokott lenni, ha a saját pénzemből nyaralni megyek, vagy veszek magamnak koncertjegyet, stb. Miért? A saját pénzem arra költöm, amire akarom, ahogy ő is. Nem? Meg tudok főzni magamra, tegye ő is. Amit kell, megszerelem magamnak, vagy hívok szakit. Tegye ő is.
ma 11:15
 39/40 anonim ***** válasza:

38

Te 65 ezerért veszel önszàntatbòl parfümöt. A párod 5 ezerért vesz ami neki megfelne. De te miattad ő is vegyen 60 érzését mert rà kényszeríted hogy ha te elköltöd erre a pénzed, ő is költse el!!!

Isten mentsen minket az ilyen nőktől!

ma 11:40
 40/40 anonim ***** válasza:

#39 habár én nem az a válaszoló vagyok, de... Az egész irásból ennyi esett le neked? Hűha, az agyadat nem szégyen használni.

Isten mentsen minket az ilyen férfiaktól!

ma 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!