Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság egy ilyen férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság egy ilyen férfi előtt mekkora női sorok állnak?

Figyelt kérdés
38 éves. Alacsony, el van kicsit hízva, kopaszodik de nagyon jó ember, hihetetlen humoros, nagyon intelligens, nagyon jól lehet vele beszélni mindenrőlés 350 ezer a nettója
tegnap 20:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Pont egy nagy kalap sz@r. Rá se néznek.
tegnap 22:57
 22/35 anonim ***** válasza:

Nyilván provokatív kerdes

Na vajon mennyi állhat?

Rengeteg

tegnap 23:41
 23/35 anonim ***** válasza:
Ha nagyon penzes tehat havi tobb millios bevetele van es ezt latszolagosan meg is mutatja akkor 1-3 kozott havonta.. ha ezek nincsennek akkor 0.
tegnap 23:42
 24/35 anonim ***** válasza:

20-as, ez nagyon jó. 🤣

Kérdezőnek: senki nem áll sorban érte. Kevés a fizetése, alacsony is, kopasz is, kicsit elhízott. Maximum egy hozzá hasonló kaliberű nő esetleg szóba áll vele. De szerintem még azok is meggondolják. Esetleg jóval alacsonyabb iskolai végzettségű, nincstelen, gyermekes nők fognak bukni rá. Amíg ki nem fosztják, az kb. egy hét. Vagy odaköltöznek a nyakára. Tudom, mert egy régebbi exemnek is egy rozzant 25 éves autója volt, tulajdona semmi, hitelre fél lakás, csak a csupasz feneke, meg a két gyerek, aztán nem becsült meg engem sem, akinek 1/1 tulajdonú lakása van jó környéken, gyerekem nincs, meg jól is néztem ki. Ő is már kopaszodik, kicsit elhízott, pénze sincs, a gyerekek vele laknak, egyedül neveli őket, nem is bukott rá csak ismeretségi körből egy fiatalabb nő, akinek nem volt sem állása, sem semmi, csak a két gyereke. De már azzal sincsenek együtt, mert a nő inkább a gazdagabb volt férjét választotta, akivel el tud menni nyaralni ide-oda, az exemmel meg szerintem sehova nem mentek. Most már én is meggondolom, csakis olyannal ismerkednék, akinek legalább nettó 400 ezre van, tud menni ide-oda, tud rám áldozni, meg saját tulajdonú lakása van, ami legalább 35-40 milliót ér. Tanultam az esetből én is jó sokat. Ha gyerekei vannak, akkor pedig legalább 5-600 000-et keressen nettóban. Ha hitele is van, akkor ettől többet. Egyébként egy pizzára sem fogja futni. Főleg ha nincs összeköltözés, akkor mindenkinek elmegy a fizetése saját létfenntartására, rezsire. Ugyanis marhára nem mindegy, hogy egy, vagy két lakást kell fentartani. Festetni, bútorokat venni bele időnként, miegymás. Akkor aztán tényleg egy pizzára se fogja futni, nemhogy közös programokra, vagy egy születésnapi ajándékra. Ugyanis egy felnőtt, értelmes nő nem éri be egy plüssmacival. Egy színház két embernek 10 ezer legalább, ha olyan az előadás, 20 ezer is lehet, vagy több. Vacsorával megfejelve, mondjuk szülinapra, már rögtön 40 ezer alsó hangon. Nyaralásról nem is beszélek. Ha nem egy kasszán vannak, egyik sem tudja fedezni hosszútávon. Ha a férfi netán kevesebbet keres, szarul is néz ki, akkor jön az, hogy máshol is bizonygatni akarja, ő több nőnek is kell, indul a félrelépés. Plusz nem tud lépést tartani a nő magasabb anyagi egzisztenciájával, ami kisebbrendűségi komplexushoz vezet. Ez szintén megcsaláshoz vezethet, ha mást nem, ribizlikihez megy, mert csak azoknak kell a pénze miatt és/vagy terrorizálja a nőt lelkileg, esetleg testileg. Amúgy meg csak jó embernek tűnik, aztán a fene tudja, miket csinál párkapcsolatban. Exemről is mki azt hitte, a rokonság is, h egy fasza gyerek, békés ember, aki a főnyeremény. Aztán nagyon nem. Anyagilag jobban álltam, persze titkolni kellett, nehogy rosszul érezze magát, ha valahova menni akartam, akkor az is gond volt, mert neki nem futotta rá. Visszafele fejlődtem. Jobban is néztem ki, így engem basztatott. Ez egyik nőnek sem opció, ezért nem kapkodnak utána. Már akkor megmondtam neki, hogy az lesz, h lesz nője, de max kisgyerekes, nincstelen. Így is lett, bár a lottó ötöst is így nyerném meg, de az sem bírta mellette, mert anyagilag nem tudta támogatni. 🙂 Ebből ő is tanult, ahogy én is. Az általad említett férfi egzisztenciája kevés a korabeli nőknek, főleg ahol van gyerek. A fiatalabbaknak meg pláne, plusz nem is néz ki jól. Maximum havonta el tud járni ribizlihez, kb. kétszer, ott fizet a szolgáltatásért, aztán ennyi. Vagy iszonyat nagy szerencséje lesz és kap valakit maga mellé. De ilyenkor meg az szokott lenni, neki nem lesz jó ám akárki, neki csak szép nő kellene majd. Arra lenne igény. Csakhogy ha egy nő jól néz ki, ad magára, az nem olcsó mulatság, körmös havi 10-12 ezer, fodrász is, ha netán jól öltözik, az egy vagyon, ha kondizni jár, havi 15 ezer. Az meg akkor anyagilag jobb módú, nem a csóróval fog összeállni, aki igénytelenebb is ráadásul. Tudom, mert haver nem néz ki annyira rosszul, magas, normális, azonban a 2 gyereken kívül nem tud mást felmutatni, az anyjáék vették neki a lakást is. Kocsi nincs, nem annyira jól öltözött, látszik, h alacsonyabb kategóriájú ruhát, cipőt vesz. 350 ezre sincs havonta, aztán volt olyan, h mondta fussunk össze, javasoltam egy pizzériát, aztán közölte, most nincs pénze rá, majd következő hónapban, úgy, hogy én fizettem volna a saját részem… no comment. Nincs is nője kb. 8 éve. Szerintem időnként befizet egy menetre valahol. De azért ő csinos, szép nőt akar maga mellé. Nem éri be ám akárkivel. Ő meg egy pizzát sem tud fizetni saját magának. 😁

ma 00:23
 25/35 anonim ***** válasza:
Simán találhat egy átlagos nőt.
ma 02:29
 26/35 anonim ***** válasza:
24-es, ezeknek a programoknak a felét költségét neked kell állnod! Ne várd, hogy más majd rád költi a pénzét!
ma 02:36
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Miért, egy 38 éves alacsony elhízott nőnél szerinted hányan állnak sorba?

Ne is válaszolj, tudom az incel választ: őt legalább meg akarják dugni. Mintha bármelyik nőnek az jól esne hogy "hát egy menetre jó vagy". De megsugom, amúgy még megdugni sem akarják, csak a ti kepzeletetekben.

ma 06:11
 28/35 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van akinek ez is bejön. Pl vidéken hozzá hasonlóan csúnyább nők akiknek nettó 200 sincs meg.
ma 06:51
 29/35 anonim ***** válasza:
Az én szomszédom is egy alacsony dagi dög, mondjuk neki hegesztőként megvan a nettó 6-700 egy hónapban. A felesége nem dolgozik, ő is duci, idősebb nála, hasonszőrűek.
ma 06:53
 30/35 anonim ***** válasza:
Egy nőnek sem kell olyan férfi, aki nem néz ki jól és nem is gazdag. Az, hogy még intelligens is, csak hab a tortán.
ma 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!