Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság egy ilyen férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság egy ilyen férfi előtt mekkora női sorok állnak?

Figyelt kérdés
38 éves. Alacsony, el van kicsit hízva, kopaszodik de nagyon jó ember, hihetetlen humoros, nagyon intelligens, nagyon jól lehet vele beszélni mindenrőlés 350 ezer a nettója
tegnap 20:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem te sok kérdést teszel fel itt ezzel kapcsolatban... És mindig kiderül, hogy azokat a nőket, akik hasonlóak a te kulsodhoz, emberszámba se veszed és egészen csúnya jelzőkkel illeted.

Neked a csinos tini (!!!) nők tetszenek és azokra vágysz. És féltékeny vagy a tinifiúkra, mert a tinilányoknak azok kellenek.

tegnap 21:13
 12/26 anonim ***** válasza:
15%

11

Te rólam beszélsz. Nem erről a kérdezőről. Privàtozhatunk ha ennyire hiànyzok. 😀

tegnap 21:18
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

"És féltékeny vagy a tinifiúkra, mert a tinilányoknak azok kellenek."

Ez nem feltétlenül van így. A tini lánynak az kell, akit vonzónak tart, ez meg lehet egy idősebb pasi is.

30-as pasiként volt 18 éves barátnőm, engem választott, nem a tini fiúkat.

tegnap 21:50
 14/26 anonim ***** válasza:
20%

Miért is beszél rólad? :D

Egyébként érthetetlen, hogy a #11-es felhozta megint ezt a tinilány témát. Akármennyire is akarják tagadni, a 30-40 éves nők, bizony irritálja őket, amikor egy kortárs férfi nem rájuk, hanem a csinos 18-19 éves csajokra van kiéhezve.

Hát még szép. Mivel egy fiatal nőnek hibátlan alakja, szebb arca van, ami az átlag 30-40-es nőkre abszolút nem mondható el (kivéve azokra, akik gazdagok).

xD

#13 voltam

tegnap 21:54
 15/26 anonim ***** válasza:
63%
Öregedő, kövér, kispénzű férfiak előtt soha nem álltak sorban a nők. Ébresztő kérdező 😅
tegnap 21:59
 16/26 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem meg a Kérdező nem magáról beszél, mert akkor fel sem tette volna a kérdést, mivel tudná a választ. A kérdés csak elméleti.

A kérdésből egyébként sem szűrhető le semmi. Az említett fiktív karakter lehet egy jó fej hapsi is, aki tényleg meg tudja mozgatni bizonyos nők fantáziájàt az intelligenciájával meg a humorával. De lehet egy szerencsétlen, szűz lúzer is, aki humorosnak meg okosnak hiszi magát.

Többféleképpen lehet értelmezni a kérsést.

#13 voltam

tegnap 22:10
 17/26 anonim ***** válasza:
Mennyi brmságot tudtok írni...
tegnap 22:27
 18/26 anonim ***** válasza:
51%

A nők sorban állni a top kategóriánál szoktak - az meg bocs, de nem te vagy.

Mindenki másnak saját magának kell udvarolnia, elnyernie a kiszemelt nő kegyeit.

Ha jól tudsz kommunikálni az jó alap, de önmagában a csajozáshoz édeskevés. Ennél több kell!

tegnap 22:30
 19/26 anonim ***** válasza:
Szenzációs éved lesz.
tegnap 22:37
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennél a tipusnál max akkor állnak sorba a nők, ha kasszásként dolgozik.
tegnap 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!