Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak van e párom ha nincs de nem akarom hogy tudják? Az van kint hogy bonyolult kapcsolatban vagyok de faggatnak.
Azt tappasztalom ha kiirom hogy egyeduállo nő vagyok gyakran lenéznek mintha a kutyanak se kellenék és bezzegeznek hogy neki parja van. Nagyon sok az olyan is aki azt kamuzza egyedülállo es mikor nem akarok vele randizni elutasitom mert nem tetszik akkor bevág vmi közös képet a párjával hogy bezzeg neki van más, nekem meg nincs.
Meg rengeteg pasi hiszi azt hogy csak mert nincs senkim akkor majd nekem kell kezdeményeznem meg ők gondolkodnak rajtam. Meg szexre hivnának mert biztos akkor hianyzik a f.sz. Engem pitiztetnének.
Miota azt irom ki mintha lenne vkim azota beszélnek csak velem tisztelettel, ovatosak es normális cseteket kapok. Nem hivogatnak szexre úgy, hogy nem is ismernek. Hanem kíváncsiak. Nincs az a lenézés.
A pasik hajlamosak azt hinni ha egy nőnek pasija vagy pasijai vannak akkor jó nő, ha meg nincs senkije évek óta akkor meg biztos a kutyának se kell és ki van éhezve.
Nos az addig oke hogy azt hiszik van vkim de mikor faggatnának errol pl mit jelent az hogy bonyolult kapcsolatban vagy?
Miket hordjak össze?
Egyelore azt irom vadidegeneknek ehhez semmi köze pláne olyanoknak akik foglaltak. Ne érdekeljen téged.
Ez igy jó?
Miért, szerinted ha bonyolult KAPCSOLATBAN vagy, akkor mit szeretnének ha nem kihasználni? Ki az a hülye aki belemártja magát egy bonyolult kapcsolatba udvarlási szándékkal, ahol kitudja mi van a háttérben? Így nyilván csak kufircra kellenél, nem komolyra, hiszen ha bonyolult a kapcsolatod valakivel, akkor úgy is tűnhet hogy férekacsintgatos típus vagy.
De ezek a megnevezések, hogy kiszolgáltatott vagy, mert egyedülállót mutatsz, öcsém😀😀😀😀😀 nem rosszból írom, de lehet valaki segítségére szorulsz
Kérdező, most akkor mi a franc a kérdésed?
Ha szerinted jó ez így hogy hazudozol akkor tedd, de mit kérdezel ilyeneket hogy miket kéne még hazudoznod?
Mi közünk a te szánalmas játékaidhoz?
Tudod az ilyeneket normális férfi bottal sem piszkálja meg, a bot meg nálunk van bocsika.
Persze azt írsz ki amit csak akarsz, de így választ sem tudunk adni egy ilyen kérdésre
31: Igazad van de az emberek gondolkodása sokféle.
A bonyolult kapcsolatban az általában az, amikor jelen esetben a nő csak azt az egy férfit akarja, de a férfi nem köteleződött el mellette, mert vannak - általában régebbi - kapcsolatai, amiktől még nem akar elszakadni.
Ilyenkor sokan érzik, hogy na, ezt a nőt megmentem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!