Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszautasított nők mindig örök gyűlöletet fogadnak az adott férfi ellen?
Vagy ha csak szimplán nem reagálnak azokra a bizonyos "jelekre" amiket a nők küldenek mert nem a pasi esete mondjuk. Tehát szóban történő elutasítás nem volt, csak zéró reakció férfi részről.
Volt/van 2-3 olyan nő az életemben akik nekem nem jöttek be, nem figyeltem rájuk, de amikor már párjuk lett is és találkoztunk utcán vagy bárhol, engem figyelnek hogy reagálok-e valamit. Ilyenkor azt akarják látni rajtunk, hogy megbántuk és sajnáljuk hogy már mással van? Ez ilyen ego dolog amit sose engednek el? Mert amikor ilyenkor se reagálok még jobban látszik rajtuk a csalódottság. Vagy még most is úgy érezhetnek az adott férfi iránt?(jelen esetben én lennék az) Amiről meg nem tehetnek persze. Nyilván én se tudtam összejönni mindig olyannal aki nekem kellett volna. De hát ilyen az élet, megyünk tovább.
Vagy annyi hogy nőként ezt nehezebb elfogadni és túllépni az érzelmeken?
Jaja, hát ilyen ez.
Amíg velük nem történik meg, azt mondják most mit vagy úgy oda vissza lettél utasítva nincs abból semmi.
Aztán ha 1x megízlelik ők is milyen az, rögtön törlik az embert facebookról és nem is köszönnek többet. 😀🐸
Régen úgy érzem ez a fajta egó és nagyképűség még kevésbé volt jelen. Szóval ha nyomult egy adott nő, de nem kapott pozitív visszajelzést, akkor elengedte az egészet. Aztán az új párjára fókuszált, de közben ez is valós tényező volt amit kérdező mondott, hogy egyeseknél bejátszott hogy vajon irígykedsz-e vagy féltékeny vagy-e, azt lesték közben. Ez még mindig belefért. De ami manapság van, az már megfekszi az én gyomromat is. Többször láttam, ha egy férfi nem ad pozitív visszajelzést, akkor a háttérből elkezdik gyűlölni, aláásni, tönkretenni, meg leszólni mindenben. Hogy az nem lehet hogy őnagysága nem kellett neki, a férfi bizonyára fatökű, meleg, impotens, meg egyébként is a k*rva anyját hogy mit képzel hogy ezek után még létezni merészel, hogy nem reagált a nő jelzéseire pozitívan. Inkább tűnjön el vagy dögöljön meg, de ne is legyen soha többet a nő szeme előtt, mert halálosan idegesíti ezzel az egésszel ami történt. Jelzem régen ez nem volt így, csak nagyon szélsőséges esetekben, ha tényleg kattant volt a nő. Manapság meg mintha egyre inkább általános lenne ez a fajta gyűlölködés, és háttérből rosszindulat.
Ja és akinek nem inge, ne vegye magára! Van csomó értelmes nő is, csak sajnos mintha a hülyék is egyre inkább szaporodnának, és kezdene terjedni, általánossá válni ez az egész.
"Ez ilyen ego dolog amit sose engednek el? Mert amikor ilyenkor se reagálok még jobban látszik rajtuk a csalódottság."
A csalódottság mióta egyenlő a gyűlöletettel? Jó, egy néhány esetben kialakulhat belőle az adott férfi iránt, de át alakulhat az semleges érzéssé.
Hogyha nem kellettek azok a nők akkor miért foglalkozol velük? Egó? Na akkor mivel vagy tőlük jobb?
Ők azok akiknek már új párjuk van, feldolgozták és elfogadták azt a hatalmas lelkiterhet, hogy Te, a főnyeremény elutasította őket, bámulod őket az utcán, hogy lásd, vajon figyelnek-e téged, kérdést írsz ki róluk erre az oldalra, de azt hiszed ők nem bírják elfogadni a helyzetet, azért az komolyXD
A gyűlölet amit látsz az arcukon, valószínűleg a kényelmetlenség miatt van, amit okozol nekik a bámulásoddal.
"Vagy annyi hogy nőként ezt nehezebb elfogadni és túllépni az érzelmeken?"
Virágszál, a férfiak féltékenységből megszokták ölni a nőt.
Igen, biztosan a nőkkel van a baj, hogy nem tudnak túl lépni az érzelmeiket:D
Azért ez sem ennyire fekete fehér helyzet. Nagyon sok esetben amikor az úgymond féltékenységből lesz dráma, ott nem csak arról van szó hogy az adott férfi hülye lett a nagy semmire. Hanem nagyon csúnyán manipulálva, játszmázva, hülyítve, esetleg átverve és lehúzva volt a kedves nő által. Csak erről manapság valahogy nem divat beszélni, hiszen a nő egyre több ember szemében csak és kizárólag áldozat lehet. Nyilván az erőszakra ez nem mentség! De a motiváció nem a semmiből jön, nagyon sok esetben a nő volt annyira szemét, vagy játszott a tűzzel, hogy az a bizonyos helyzet kialakult.
Meg azt sem értem miért kell eltagadni, hogy vannak olyan nők - és egyre többen - akik tényleg sérültek, kattantak, egósok, és személyük elleni hatalmas sértésnek és támadásnak veszik a szimpla visszautasítást is. És utána megpróbálják a háttérből lejáratni, tönkretenni a férfit.
De ha megint oda futna ki ez a kérdés, hogy a férfi eredendően bűnös és rossz, bezzeg a nő az mindig jó és ártatlan, akkor ismét fölös is ez az egész eszmecsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!