Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A visszautasított nők mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A visszautasított nők mindig örök gyűlöletet fogadnak az adott férfi ellen?

Figyelt kérdés

Vagy ha csak szimplán nem reagálnak azokra a bizonyos "jelekre" amiket a nők küldenek mert nem a pasi esete mondjuk. Tehát szóban történő elutasítás nem volt, csak zéró reakció férfi részről.

Volt/van 2-3 olyan nő az életemben akik nekem nem jöttek be, nem figyeltem rájuk, de amikor már párjuk lett is és találkoztunk utcán vagy bárhol, engem figyelnek hogy reagálok-e valamit. Ilyenkor azt akarják látni rajtunk, hogy megbántuk és sajnáljuk hogy már mással van? Ez ilyen ego dolog amit sose engednek el? Mert amikor ilyenkor se reagálok még jobban látszik rajtuk a csalódottság. Vagy még most is úgy érezhetnek az adott férfi iránt?(jelen esetben én lennék az) Amiről meg nem tehetnek persze. Nyilván én se tudtam összejönni mindig olyannal aki nekem kellett volna. De hát ilyen az élet, megyünk tovább.

Vagy annyi hogy nőként ezt nehezebb elfogadni és túllépni az érzelmeken?

nov. 30. 11:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem, dehogy. Lehet, hogy a nők egy kis része így viselkedik, de a többségükre nem ez a jellemző.
nov. 30. 13:05
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Az egód beszél belőled. Ezt szeretnéd hinni, mert jobb érzés, mint elfogadni, hogy simán túlléptek rajtad és lett egy szerető párjuk.
nov. 30. 13:42
 13/18 A kérdező kommentje:

9es

Igen így van. Vannak kattant palik is de a nők legjava manapság szörnyen kezeli a visszautasítást. De szerintem ez az insta és társai miatt lehet mert ott a sok like miatt úgy hiszik mindenkinek kellenének egyből. Aki tapasztalt az szeret kivárni.

12es

Dehát nem léptek túl ha még mindig azzal a bizonyos orrát fenn hordott "nézd, megkaphattál volna, de most van palim..." nézést küldik feléd amikor te maximum csak köszönnél neki kedvességből, ők meg játsszák a sértődött kisgyereket mert nem tudnak túllépni ezen a hatalmas érzelmi "traumán".

De az ilyen legalább jó szűrő az életben, mert aki ennyitől így sérül az nagyon egoista. Olyannal meg kevesen lesznek boldogok és kielégültek.

nov. 30. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

"Dehát nem léptek túl ha még mindig azzal a bizonyos orrát fenn hordott "nézd, megkaphattál volna, de most van palim..." nézést küldik feléd"

De ezt csak te képzeled oda.

Milyen könyvből vagy akárhonnan van ekkora önbizalmad? Én is ilyen akarok lenni.

nov. 30. 15:57
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Tényleg van ilyen hisztis nőszemély. A páromat egy ilyen akarja felszedni. Nem hajlandó feladni az ostromot érte, akárhogyan van leállítva.
nov. 30. 21:18
 16/18 anonim ***** válasza:
58%

Fordítsuk meg a kérdést:

Miért tapasztalta több nő is az alabbit?:

-nagyon gyönyörű nő,vagy,kedvellek, jó lenne ha lenne köztünk valami!

-ne haragudj,de nem vagy az esetem!

-fujj, hát ilyen fejjel még valogatsz? Tudod kinek kellenel ..

Úgyhogy ne te vonj felelossegre minket,amig a legtöbb férfi sértődött kisgyerekkent kezeli ha nem kapja meg a szte neki járó figyelmet

nov. 30. 22:06
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerencsére nem általános jelenség. Emberi tulajdonság, hogy a kudarcot nem szeretjük. Egy visszautasítás valahol kudarc, bárhogy is próbáljuk szépíteni, különösen a mai, énközpontú világban. Sőt, a társkeresési szokások miatt a nők ritkán, szinte alig találkoznak ilyennel, ezért ők még kevésbé tudják jól kezelni. De jellemzően azokra a nőkre jellemző ez, akik egyébként sem sikeresek, hosszabb ideje egyedülállóak, gondolják bepróbálkoznak valakinél, de ő is visszautasítja őket.
dec. 1. 10:05
 18/18 anonim ***** válasza:
75%
A visszautasított nőkre mint halmazra nem igaz ez a kijelentés. Vannak sértődős típusok, és vannak nem sértődősek. Én pl. amikor ugyan effektív visszautasítás nem történt, mert randira nem hívtam egy férfit sem, de benne volt a levegőben, hogy észrevehette, mit érzek és semlegesen reagált, inkább otthon sírtam, hogy mi bennem a baj, sosem haragudtam arra, akinek nem jövök be, mert ez simán ízlés kérdése.
dec. 4. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!