Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meleg létemre megfordult a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg létemre megfordult a fejemben, hogy mégiscsak meg kellene próbálnom nővel ismerkedni, mert nem jó egyedül. Nagyon lehetetlen gondolat vajon ez?!

Figyelt kérdés
Soha nem ment csak úgy senkivel sem a szex, de néha úgy érzem talán nővel is menne, mert néha izgat a dolog, de nyilván vele sem ez lenne az elsődleges. De félek nagyon belesülok ebbe az egészben. A másik, hol és hogyan kellene ismerkedni?

2022. szept. 11. 14:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%

Egyedul vagyok meleg létemre, már öt éve, akkor hagytak el. De sosem fordult meg a fejemben,hogy nővel akárcsak szóba is álljak.

Pedig néha ordítani tudnék a magánytól ...

2022. szept. 11. 14:37
 2/23 anonim ***** válasza:
68%

Soha nem ment csak úgy senkivel sem a szex, de néha úgy érzem talán nővel is menne.

Ha eddig nem ment, akkor miből gondolod, hogy meleg vagy?

Bárkivel menne, ha mind a ketten akarjátok.

2022. szept. 11. 14:39
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
Inkább ne erőltesd a nőket..főleg a nők érdekében
2022. szept. 11. 14:53
 4/23 anonim ***** válasza:
83%

Ha izgatnak a nők nem vagy meleg.

Ismerkedni meg nem ördöglakat, beszélgetni kell. Munkahelyen, baráti társaságban, szórakozóhelyen, sport közben, bárhol.

2022. szept. 11. 14:57
 5/23 A kérdező kommentje:
Tényleg komolyan gondoltam a dolgot. Természetesen őszintén, mint eddig is. Ha másnak ez bejönne, jobban, mint a magány, akkor talán lehetne jó is?! Sokan titkolva csinálják a párjuk mellett fiúval, vagy szenvednek. Nálam nem játszik ez az opció. Persze, tudom, érzem, lehetetlenre vállalkozok, de gondoltam, hátha valahol, valahogy? De hogy hol, az teljesen sötét számomra is.
2022. szept. 11. 14:57
 6/23 anonim ***** válasza:
Online a leggyorsabb, legegyszerűbb módja az ismerkedésnek, hacsak nem vesz körül mindig hatalmas társaság mindig újabb és újabb emberekkel.
2022. szept. 11. 14:58
 7/23 A kérdező kommentje:
Az online ismerkedés napjainkra hihetetlenül katasztrofális lett. Legalábbis azon a részen ahol eddig nekem lapokat osztották volna. Élőben meg hát mégis, hogy kezdjek neki bárkinél is, hogy .... Szóval nem is tudom.
2022. szept. 11. 15:04
 8/23 anonim ***** válasza:
96%

Inkább ne csináld!

Mások életével nem jó játszani!

2022. szept. 11. 15:07
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

elmész prostihoz mondod neki, h lehet meleg vagy lehet nem probáljatok meg szexelni aztán ha nem megy mész

kevés pénzbe kerül, te megtudod h biszex vagy vagy valami hasonlo a nő megkapja a pénzét, senki idejét nem huzod v baszol át kész vége

2022. szept. 11. 15:17
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem fog működni prostival. Fiúval sem működne. Nekem a szex nem így működik.
2022. szept. 11. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!